Δήμος Πύλου-Νέστορος: Στoν ΕΕΣ η ανθρωπιστική βοήθεια για τον ουκρανικό λαό

Δήμος Πύλου-Νέστορος: Στoν ΕΕΣ η ανθρωπιστική  βοήθεια για τον ουκρανικό λαό

Αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό με δωρεάν μεταφορά από τη μεταφορική εταιρεία «Αφοί Γαραντζιώτη».

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος γίνεται έτσι αρωγός στην αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς το δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό, συμμετέχοντας ενεργά, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

«Είμαστε στο πλευρό του ουκρανικού λαού που βρίσκεται σε αυτή τη δεινή θέση. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι προσέφεραν, για μία ακόμα φορά και για καλό σκοπό, πολύτιμη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Ευχαριστώ τη μεταφορική εταιρεία “Αφοί Γαραντζιώτη” για την ευγενική της χορηγία, για δωρεάν μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για μια ακόμα φορά οι Υπηρεσίες μας ενεργοποιούνται, προκειμένου να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθειά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας.