Ινστιτούτο Επιχειρηματικού Μέλλοντος: Ημερίδα «Πελοπόννησος 2022 – Σε πρώτο πλάνο ο Τουρισμός»

Ινστιτούτο Επιχειρηματικού Μέλλοντος: Ημερίδα «Πελοπόννησος 2022 – Σε πρώτο πλάνο ο Τουρισμός»

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Πελοπόννησος 2022- Σε πρώτο πλάνο ο Τουρισμός» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Απριλίου, στις 6.00 το απόγευμα, από το Ινστιτούτο Επιχειρηματικού Μέλλοντος (BFI) σε συνεργασία με το Αllaboutpeloponnisos.com και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστεί το έργο του υπουργείου Τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι ενέργειες των Περιφερειών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και η υφιστάμενη κατάσταση, καθώς και οι νέες τάσεις του τουρισμού στην Πελοπόννησο μέσα από την ανάλυση του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Θα ακολουθήσει ενημερωτική παρουσίαση στους επαγγελματίες που θα συμμετάσχουν για τις πρακτικές μεθόδους και τις ενέργειες για την ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων και η ημερίδα θα κλείσει με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την επόμενη ημέρα και τη νέα καλοκαιρινή σεζόν.

Την ημερίδα καλούνται να παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Πελοποννήσου, καθώς και φορείς του τουρισμού οι οποίοι συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου.

Πρόγραμμα ημερίδας

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς και τοποθετήσεις από εκπρόσωπο του υπουργείου Τουρισμού, την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου Άννα Καλογεροπούλου και εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Αμέσως μετά θα γίνουν οι εξής ομιλίες:

-«Η ανάπτυξη του Τουρισμού στην Πελοπόννησο. Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές» από τον Κωνσταντίνο  Μαρινάκο, πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου

-«Ανάπτυξη Τουριστικών Επιχειρήσεων στην πράξη», από τον Τάσο Γούσιο, ιδρυτή και γενικό διευθυντή της Alpha Marketing Greece

-«Άμεσες κρατήσεις vs OTA’s» από τον Θοδωρή Καραγκούνη, διευθυντή Ανάπτυξης της REVPROFIT

-«allaboutpeloponnisos.com, ένα εργαλείο προβολής και προώθησης» από τον Ανδρέα Μπάκα, υπεύθυνο ανάπτυξης της allaboutpeloponnisos.com

-«Σχολιασμός και επιτυχημένες πρακτικές» από τον Δημήτρη Πολλάλη, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας

Το συντονισμό θα έχει η πρόεδρος του Ινστιτούτου Επιχειρηματικού Μέλλοντος, Μίνα Τολίδου, ενώ μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει συζήτηση. 

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, με εγγραφή στη φόρμα που βρίσκεται στο σύνδεσμο: https://forms.gle/VQDvbPm1woFhqTb1A