Κάλεσμα του Απόλλωνα για το κυριακάτικο ματς: «Δώστε παλμό και δύναμη στα κορίτσια μας»!

Κάλεσμα του Απόλλωνα για το κυριακάτικο ματς: «Δώστε παλμό και δύναμη στα κορίτσια μας»!

Την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων θα υποδεχθεί αυτή την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας ο Απόλλωνας Καλαμάτας για την τελευταία αγωνιστική της Pre League βόλεϊ γυναικών, με στόχο να επιλέξει θέση και να «διαλέξει» θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν για την άνοδο στην Α1.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους, κάνοντας μια μικρή αναδρομή των μεγάλων επιτευγμάτων που έχουν προηγηθεί:

«Η Κυριακή αυτή του Απρίλη σηματοδοτεί μια μεγάλη στιγμή για το σύλλογό μας και την ομάδα μας –μιας ομάδας πρόσφατα δημιουργηθείσας, αλλά με μεγάλο όνομα για τα μεσσηνιακά «σαλόνια», η οποία κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να φέρει το μεσσηνιακό γυναικείο βόλεϊ μετά από 36 χρόνια ξανά στα μεγάλα «σαλόνια».

Και τι κατάφερε αυτή η ομάδα;
Έχοντας ένα βασικό κορμό εδώ και 4 χρόνια, στην παρθενική της εμφάνιση στην Pre League απέναντι σε μεγάλα ονόματα και υψηλά μπάτζετ και ως η μοναδική εκπρόσωπος της ελληνικής επαρχίας εξασφάλισε αρχικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Την Κυριακή αυτή, λοιπόν, θα κριθεί και ποια θέση θα έχει στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν για το ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για την Α1 Εθνική κατηγορία (σ.σ. την απευθείας άνοδο έχει εξασφαλίσει ήδη ο ΖΑΟΝ).

Αυτή είναι, λοιπόν, η ομάδα μας, η ομάδα όλης της Μεσσηνίας, η …φωνή-σφήνα της ελληνικής επαρχίας. Αυτή η ομάδα σας θέλει λοιπόν να είστε δίπλα της. Ελάτε την Κυριακή στις 6 μ.μ. και δώστε παλμό και δύναμη στα κορίτσια μας! Μαζί σας θα φέρουμε το βόλεϊ ψηλά! Σας περιμένουμε!»

Pre League Γυναικών – Γ’ Όμιλος – 10η αγωνιστική

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Ζηρίνειο 18.00: ΖΑΟΝ – ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση

Διαιτητές: Μαλλιάρα, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Πεσίνογλου, Παρατηρητής: Ράπτης.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

«Στ. Βενέτης» 18.00: ΑΟ Αιγάλεω – ΦΟ Βριλησσίων

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Γεωργάκη, Γραμματεία: Παπανικολάου, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Παραλίας 18.00: Απόλλων Καλαμάτας – ΑΣ Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων

Διαιτητές: Φραγκάκης, Χανδρινός, Γραμματεία: Πανδή, Παρατηρητής: Τσουμελέας.