Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ

Βάσει της σχετικής απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών ενσυρμάτωσης πυλώνων εναέριας μεταφοράς 400KV του νέου δικτύου υπερυψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ, από το πρωί της Δευτέρας 4/4 έως το απόγευμα της Τρίτης 19/4 θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη ΧΘ 103,1 ως τη ΧΘ 106,7 και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας (περιοχή ανισόπεδου κόμβου Αγ. Βασιλείου), με αποκλεισμό της μίας εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.

Επίσης, κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστός ο κλάδος εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Βασιλείου (Κ-3-2) στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Η είσοδος των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο προς Καλαμάτα θα πραγματοποιείται από τον ανισόπεδο κόμβο Αρχαίας Νεμέας ακολουθώντας τη σχετική σήμανση είτε μέσω της ΠΕΟ Κορίνθου – Άργους είτε μέσω Αρχαίων Κλεωνών. 

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. στην ανακοίνωσή της “ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν  αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή”.