Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο σε δύο σημεία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στον αυτοκινητόδρομο σε δύο σημεία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αυτή την περίοδο στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, οι πρώτες ρυθμίσεις αφορούν στην περιοχή της σήραγγας Ραψομάτη.

Οι ρυθμίσεις, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 184,6 έως και 182,9 (σήραγγα Ραψομάτη στην κατεύθυνση προς Αθήνα).

Ειδικότερα έως και την Παρασκευή, 8 Απριλίου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Ραψομάτη Κ), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη.

Σε μία λωρίδα
Επίσης ρυθμίσεις ισχύουν λόγω εκτέλεσης εργασιών από τον ΑΔΜΗΕ στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 106,7 έως και 103,9 στην κατεύθυνση προς Αθήνα και αντιστοίχως στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 103,1 έως και 104,5 στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Στο εν λόγω τμήμα οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως και την Τρίτη, 19 Απριλίου, και η κυκλοφορία των οχημάτων και από τις δύο κατευθύνσεις θα γίνεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη. Επίσης, θα παραμείνει κλειστή η είσοδος στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Βασιλείου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Και στις δύο περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.