Ντέρμπυ Καλαμάτα -Αιγάλεω σήμερα στη Μεσσήνη

Ντέρμπυ Καλαμάτα -Αιγάλεω σήμερα στη Μεσσήνη

Για την 29η αγωνιστική της Super League 2 η ομάδα της Καλαμάτας υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης το Αιγάλεω.

Το ματς θα διευθύνει ο Μακεδόνας διαιτητής Ευστάθιος Γκορτσίλας, με βοηθούς τους Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)-Καλαμπόκη (Αιτωλοακαρνανίας) και 4ο διαιτητή τον  Καδδά (Αχαϊας).

Στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση με το Αιγάλεω επιστρέφει ο έμπειρος τερματοφύλακας Ταΐρης, εκτός αποστολής έμειναν οι Μπακαγιόκο, Μπόρχες, ενώ ο νεαρός γκολκήπερ Καραχάλιος ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας Νέων για το εξ αναβολής παιχνίδι της Πέμπτης (3 μ.μ. στο Ασπρόχωμα) με τον ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (πρωτάθλημα  K20 Super League 2).

Την 20άδα των «μελανόλευκων» για την αναμέτρηση με το Αιγάλεω συμπληρώνουν  οι Λαδάς, Μαβινγκά, Μπούνας, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Σκεντεράι, Παυλίδης, Τάτος, Καρούτης, Ματέους, Λουκίνας, Κόκκορης, Φελίπε, Σίντι Ματέους, Γρίβας.

Νότιος Όμιλος
Το σημερινό πρόγραμμα, Τετάρτη 6 Απριλίου

13:45 Καραϊσκάκης Άρτας-ΟΦ Ιεράπετρας

15:00 Καλαμάτα-Αιγάλεω

15:00 Αστέρας Βλαχιώτη-Χανιά

15:00 Παναθηναϊκός Β-Καλλιθέα

15:00 ΑΕΚ Β-Ηρόδοτος

15:00 Επισκοπή-Ρόδος

15:30 Κηφισιά-Λεβαδειακός

18:00 Εργοτέλης-Ζάκυνθος

-Η συνέχεια (30ή αγωνιστική) περιλαμβάνει για την Καλαμάτα την Κυριακή 10/4/2022 (14:30) ταξίδι στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο.