Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΚΑΤΗΓΓΕΛΘΗ εις την Υποδιοίκησιν Μεσσήνης παρά του Πούλου Χιώτη, ότι άγνωστοι εισελθόντες εις την οικίαν του νύκτωρ εκ της ανοικτής θύρας αφήρεσαν εκ του θυλακίου της περισκελίδος του δρχ. 3.730 εις διάφορα χαρτονομίσματα. Εκ της προανακρίσεως δεν κρίνεται βάσιμος η κλοπή αποδιδομένη εις επινόησιν του καταγγέλλοντος προς δικαιολογίαν εις τους δανειστάς του.

-ΟΙ Βασίλειος Πολίτης και Σταύρος Σπηλιώτης παριελθόντες εις έριδα δια χρηματικάς διαφοράς συνεπλάκησαν, ο πρώτος δε λαβών εκ παρακειμένης τραπέζης του οινοπωλείου μάχαιραν απεπειράθη να κτυπήση τον αντίπαλόν του διασωθέντα τη επεμβάσει των παρατυχόντων.

-ΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ εις Αυλώνα και εν τη οικία του Θεμ. Σταυροπούλου των γάμων του Περ. Π. Λαμπροπούλου κατά τη διάρκειαν τούτου ο Χρ. Λαμπρόπουλος επυροβόλησεν εκκενώσας την μίαν κάννην παλαιού δικάννου πιστολίου και έθεσεν αυτό εις την οσφύν του εκλαβών ως εκκενωθείσας αμφοτέρας τας κάννας.

Καθ’ ην όμως στιγμήν παρεκάθηντο πάντες εις την τράπεζαν αιφνιδίως εξεπυρσοκρότησε το όπλον και η σφαίρα ετραυμάτισεν ελαφρώς εις την αριστεράν χείρα τον Αθ. Παπαδόπουλον ή Γεωργακάν εξάδελφον του ανωτέρω. Ο τραυματισθείς μετεφέρθη αμέσως εις Μελιγαλά προς νοσηλείαν, ο δε δράστης συλληφθείς παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας.