Πτήσεις από 8 χώρες προσγειώνονται την πασχαλινή περίοδο στην Καλαμάτα

Πτήσεις από 8 χώρες προσγειώνονται την πασχαλινή περίοδο στην Καλαμάτα

Πάνω από 15 πτήσεις από το εξωτερικό θα δεχτεί συνολικά το πασχαλινό τετραήμερο το αεροδρόμιο Καλαμάτας, με την κίνηση πλέον να είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Χθες, Μεγάλη Παρασκευή, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας προσγειώθηκαν ένα αεροπλάνο της Aegean που αναχώρησε για Ελσίνκι, ενώ ήρθε κι ένα αεροπλάνο της Condor από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο και αύριο, Κυριακή του Πάσχα, αναμένεται και το μεγαλύτερο κύμα άφιξης ξένων επισκεπτών. Ειδικότερα, σήμερα έφθασε μία πτήση της Aegean από Στοκχόλμη, μία πτήση της Transavia από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, όπως και μία πτήση της Easy Jet  και μία της Ryan Air από το Λονδίνο

Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, θα προσγειωθούν μία πτήση της Condor από το Μόναχο Γερμανίας, μία πτήση της Eurowings από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, μία πτήση της Transavia από το Παρίσι, μία πτήση της Easy Jet  από το Λονδίνο, μία πτήση της Aegean από το Μόναχο Γερμανίας, η οποία θα απογειωθεί στη συνέχεια για Κοπεγχάγη και θα επιστρέψει με επιβάτες, και μία πτήση της Edelweiss από τη Ζυρίχη.

Τέλος, τη Δευτέρα του Πάσχα, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας αναμένεται μία πτήση της Transavia από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Β.Β.