Αντικάλαμος: Μαχαίρωσε τον πατέρα του σε θώρακα και πλάτη, ενώ κοιμόταν!

Αντικάλαμος: Μαχαίρωσε τον πατέρα του  σε θώρακα και πλάτη, ενώ κοιμόταν!

Με δύο μαχαιριές, που θα μπορούσαν να του έχουν στοιχίσει τη ζωή, κατέληξε βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ένας 67χρονος από τον Αντικάλαμο, ο οποίος δέχθηκε φονική επίθεση από τον 41 ετών γιο του την ώρα που κοιμόταν.

Το περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ελαφρά τραυματίσθηκε και η μητέρα του 41χρονου, στην προσπάθειά της να αποτρέψει το γιο της, ο οποίος φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι υπήρχε και ανήλικο, ενώ το περιστατικό αντιλήφθηκε η αδελφή του δράστη από τις φωνές των γονιών της.

Τον μαχαίρωσε δύο φορές
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 5.00 τα ξημερώματα, όταν ο 41χρονος με ένα κουζινομάχαιρο μπήκε στο δωμάτιο που κοιμούνταν οι γονείς του. Επιτέθηκε στον 67χρονο πατέρα του, μαχαιρώνοντάς τον αρχικά στο θώρακα, ενώ πρόλαβε να του καταφέρει κι ένα δεύτερο χτύπημα στην πλάτη, στο ύψος του ώμου.

Η μητέρα του που κοιμόταν δίπλα πετάχτηκε από τον ύπνο της και στην προσπάθειά της να σταματήσει το γιο της τραυματίσθηκε ελαφρά στο χέρι από τη λάμα του μαχαιριού.  Αμυντικά τραύματα στα χέρια φέρει και το 67χρονο θύμα.

Δύο χειρουργεία
Τις φωνές των γονιών της άκουσε από διπλανό δωμάτιο η κόρη τους, η οποία άμεσα ειδοποίησε ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

Ο 67χρονος βαριά τραυματισμένος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία και ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο και νοσηλεύεται. Στάθηκε δε πολύ τυχερός, καθώς βρέθηκε πολύ γρήγορά υπό ιατρική φροντίδα, μιας και η απόσταση με το νοσοκομείο ήταν πολύ μικρή.

Ο 41χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Καλαμάτας και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Καλαμάτας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Της Βίκυς Βετουλάκη