Απόλλων Καλαμάτας: «Εχτές δεν υπήρχε ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ επικράτησε ο ΑΛΗΤΙΣΜΟΣ»

Απόλλων Καλαμάτας: «Εχτές δεν υπήρχε ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ επικράτησε ο ΑΛΗΤΙΣΜΟΣ»

Με μια δημοσίευση στο Facebook οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλαμάτας περιγράφουν το χθεσινό παιχνίδι στο Αιγάλεω αλλά και αυτά που αντιμετώπισαν εντός και εκτός γηπέδου.

Ακολουθεί η δημοσίευση:
Οταν ξεκινησαμε το φετινο ταξιδι στη preleague γυναικων κανενας δε μας υπολογιζε. Απο χτες μιλανε ολοι για εμας.Ολοι ειδαν οτι τελικα υπαρχει αγωνας που δε κερδιζετε μεσα στο γηπεδο…αλλα με αλλα μεσα.

Υπαρχει μεγαλη πικρια απο τον τροπο διεξαγωγης και αντιμετωπισης μας ως ομαδα , ιδιαιτερα απο τη στιγμη που ειχαμε ζητησει προστασια και δεν υπηρχε. Οι επαρχιακες ομαδες δυστυχως αντιμετωπιζονται αλλιως.Ειναι κριμα η αστυνομικη διευθυνση της αθλητικης βιας να αποτελει αρωγο σε τετοια διεξαγωγη αγωνα….Φαινεται οτι το κατεστημενο και το στημενο απο την αρχη να επικρατει του υγιους.

Κανετε μεγαλο κακο στον αθλητισμο κυριοι που ηγειστε παντου αφηνοντας τετοιες συμπεριφορες τη στιγμη που διατυμπανιζετε παντου οτι ηλθατε να εξυγιανετε τον αθλητισμο…Για ποιον αραγε αθλητισμο εννοειται ???

Περηφανοι ολοι για την εμφανιση μας ,το ηθος και τη συμπεριφορα μας απεναντι σε ολες τις προκλησεις και τραμπουκισμους που δεχθηκαμε.

Κριμα που ενας τελικος αντι για γιορτη του αθληματος μονο αυτο δεν ηταν…

Κριμα για την αηθη συμπεριφορα εκπροσωπων της διοικησης του αθληματος μας.

Ενα μας στεναχωρει πανω απο ολα..ο,τι δεν ειχαμε απαντηση σε ερωτηση παιδιων που βρισκονταν στο γηπεδο γιατι δεν τα αφηνουμε να χειροκροτησουν τις αθλητριες μας..τι να απαντησεις ο,τι ο φοβος σου κοβει τα χερια ,τη φωνη την εκδηλωση αγαπης και θαυμασμου.

Τι να πεις στα παιδια που ρωτανε γιατι μας απαγορευετε ???

Εχτες δεν υπηρχε ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ επικρατησε ο ΑΛΗΤΙΣΜΟΣ ….( ενα γραμμα λειπει απο τη δευτερη λεξη που υπαρχει στην πρωτη).

Συγχαρητηρια στις αθλητριες μας καιβστην τεχνικη ηγεσια.

Ειναι οι πραγματικοι πρωταθλητες στα ματια ολου του βολεικου κοσμου και οχι μονον…