«Αξιοποίηση δεδομένων για Έξυπνα και Ενεργειακά Αποδοτικά Κτήρια»

«Αξιοποίηση δεδομένων για Έξυπνα και Ενεργειακά Αποδοτικά Κτήρια»

Σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, και ώρα 19:00 συνεχίζονται οι δράσεις του 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας, με την 4η παρουσίαση της Εκπαιδευτικής – Συμβουλευτικής Περιόδου.

Οι συμμετέχοντες (μαθητές και καθηγητές), αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα παρουσίαση του κ. Χάρη Δούκα, αναπληρωτή καθηγητή Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με θέμα «Αξιοποίηση δεδομένων για Έξυπνα και Ενεργειακά Αποδοτικά Κτήρια».

Επίσης θα συμμετέχει ο Κωστάκης Ονούφριος, καθηγητής Πληροφορικής στο 1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης, μηχανικός Η/Υ Συστημάτων, ΜSc Πληροφοριακά Συστήματα, ο οποίος συμμετέχει ως προπονητής σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και έχει διατελέσει κριτής σε Τελικούς Ολυμπιάδων, προκειμένου να παρέχει πληροφορίες και συμβουλές στις συμμετέχουσες ομάδες του Φεστιβάλ, σχετικά με την εφαρμογή και ολοκλήρωση της εφαρμογής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του κ. Δούκα, να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με το θέμα που θα αναπτυχθεί, αλλά και να υποβάλουν τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογής τους στον κ. Κωστάκη:

α) ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο (μέσω ΖΟΟΜ): https://us02web.zoom.us/j/85853782461?pwd=dU1nTXlUbHdUWnlQSDZoTEtBZ1Nadz09, Meeting ID: 858 5378 2461, Passcode: 644157

β) μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://kalamata.gr/el/live-stream

γ) μέσα από το κανάλι του youtube του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/user/dimoskalamatas

δ) μέσα από το κανάλι του Φεστιβάλ Ρομποτικής στο FaceBook: https://www.facebook.com/Robotics.Dimos.Kalamatas.

Α.Π.