Διαμαρτυρίες από οδηγούς για το Γύρο της Καλαμάτας

Διαμαρτυρίες από οδηγούς  για το Γύρο της Καλαμάτας

Αρκετοί ήταν οι οδηγοί που διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο των δρόμων κατά τη διάρκεια του Γύρου της Καλαμάτας το απόγευμα του Σαββάτου.

Σίγουρα τέτοιοι αγώνες δίνουν ζωή στην πόλη και μόνο καλό έχουν να κάνουν (άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που διοργανώνονται στις περισσότερες πόλεις). Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ήταν αφιερωμένος στον αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού και τα έσοδα δόθηκαν στο Σύλλογο ΞΑΝΑΡΧΙ-ΖΩ.

Μπορούμε να δεχτούμε ότι από την πλευρά τους οι οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν, όμως το θέμα δεν είναι ο αγώνας, αλλά το ποιος αποφάσισε να κλείσει έτσι τους δρόμους.

Ας πούμε, στη Λυκούργου, στην Κρήτης και στην Ακρίτα, όπου παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές, θα έπρεπε η Τροχαία να έχει κλείσει τους δρόμους νωρίτερα για να μην ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί και περιμένουν για ώρα σταματημένοι.
Π.Μπ.

Υ.Γ.: Η Δημοτική Αστυνομία, που έχει αποδείξει ότι με επιτυχία καταφέρνει να κλείσει δρόμους όταν χρειάζεται, δεν τα πήγε τόσο καλά στο άδειασμα των οδών την ώρα του αγώνα, αφού οι δρομείς έπρεπε να αποφύγουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα τόσο στην Αριστομένους όσο και στην Ψαρών…