Κοινότητα Φιλιατρών: «Είμαστε εκλεγμένοι από τους πολίτες και αυτούς υπηρετούμε»

Κοινότητα Φιλιατρών: «Είμαστε εκλεγμένοι από τους πολίτες και αυτούς υπηρετούμε»

Σφοδρή «αντεπίθεση» εξαπολύει η Κοινότητα Φιλιατρών με “ανταπάντηση” της πλειοψηφίας του Συμβουλίου στην “απαντητική επιστολή” του κ. Λεβεντάκη και φωτογραφικό υλικό για το ποιος ψεύδεται ή όχι, τονίζοντας πως «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Παράλληλα, σημειώνουν με νόημα πως η Δημοτική Αρχή «τις προτροπές για παραιτήσεις ας τις περιορίσει είτε σε ειδικούς συμβούλους είτε σε αντιδημάρχους που η ίδια έχει ορίσει. Εμείς είμαστε εκλεγμένοι από τους πολίτες και αυτούς υπηρετούμε».

Αναλυτικά στην απάντηση της πλειοψηφίας του Συμβουλίου Κοινότητας Φιλιατρών αναγράφεται: «Προς ενημέρωση των πολιτών. Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας παραθέτουμε τις παρακάτω φωτογραφίες. Ας κρίνει ο καθένας μετά το φωτογραφικό υλικό ποιος ψεύδεται και ποιος όχι. Ως Τοπικό Συμβούλιο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στους προέδρους των κοινοτήτων δεν υπάρχει αντιμισθία. Υπάρχουν έξοδα κίνησης και ουδεμία σχέση έχουν με αντιμισθία ούτε σε ύψος ούτε σε κάτι άλλο. Αν αυτό δεν το γνωρίζει η Δ.Α., κακώς, αλλιώς για άλλη μια φορά ψεύδεται και παραπληροφορεί τους πολίτες αποδεικνύοντας την ανεπάρκειά της. Τις προτροπές για παραιτήσεις ας τις περιορίσει είτε σε ειδικούς συμβούλους είτε σε αντιδημάρχους που η ίδια έχει ορίσει. Εμείς είμαστε εκλεγμένοι από τους πολίτες και αυτούς υπηρετούμε.

Τέλος, προς τα δύο μέλη του Τοπικού Συμβουλίου που έτρεξαν να ενημερώσουν για τη διαφορετικότητα της θέσης τους. Τους ενημερώνουμε ότι το Τοπικό Συμβούλιο εκπροσωπείται εκ του νόμου από τον πρόεδρο, ο οποίος είναι αυτός που υπογράφει κάθε έγγραφο του συμβουλίου. Ψεύδεσθε, κύριοι, γιατί ενημερωθήκατε για το Δ.Τ. και σας έγινε γνωστό πως είναι απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου και ως τέτοια θα ανέβει στα ΜΜΕ, αφού υπάρχει πλειοψηφία (5-2).

Υ.Γ. 1: Σε μια από τις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζεται μια πόρτα. Αν δεν είναι η είσοδος για τον Άδη, μιας και πρόκειται για το νεκροταφείο, τότε προφανώς και έχουμε διαφορετική οπτική για το σεβασμό στην πόλη των νεκρών.

ΥΓ 2: Σίγουρα δεν είμαστε υποτακτικοί κανενός.

Με εκτίμηση, η πλειοψηφία του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών».