Μεσσήνη: Ενθουσιασμός και πανηγυρισμοί στο Πρωτάθλημα Στίβου 2022

Μεσσήνη: Ενθουσιασμός και πανηγυρισμοί στο Πρωτάθλημα Στίβου 2022

Με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των Δημοτικών Σχολείων Μεσσήνης πραγματοποιήθηκε το Πρωτάθλημα Στίβου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Στη μεγάλη αθλητική γιορτή των μαθητικών αγώνων στίβου που διοργάνωσε ο Δήμος Μεσσήνης, έλαβαν μέρος περίπου 300 μαθητές από τις τάξεις Δ΄, Ε΄ και Στ΄ των Δημοτικών Σχολείων, ενώ αγωνίστηκαν στο μήκος, στα 50 μ. ταχύτητα, στα 600 μ. αντοχή, στη ρίψη και στο ύψος.

Οι δε μαθητές υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και πανηγυρισμούς τα αποτελέσματα τόσο στα αγωνίσματα όσο και στην ανάδειξη του πρωταθλητή.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, βλέποντας πόσο χαρούμενα ήταν τα παιδιά που συμμετείχαν, τα προέτρεψε να αναζητούν καθημερινά ευκαιρίες να αθλούνται στο δημοτικό στάδιο που τους παρέχει αυτή τη δυνατότητα, επισημαίνοντας την αξία της συμμετοχής στον αθλητισμό. Επίσης, συνεχάρη όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο σχολικό πρωτάθλημα, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συντόνισαν την αγωνιστική διαδικασία.

Ακολούθως έγιναν οι απονομές των διακριθέντων σε κάθε αγώνισμα και τους μαθητές για τις επιδόσεις τους βράβευσαν ο δήμαρχος Μεσσήνης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Αναστάσιος Τσερπές, οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Μπάμπης Μακρής και Οικονομικών Υπηρεσιών Δημήτρης Αθανασακόπουλος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Γιάννης Λάσκαρης, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Χρήστος Καρύδης, η σύμβουλος της Κοινότητας Μεσσήνης Δώρα Βαρανάκη, ο εκπρόσωπος του ΣΑΜ Γιώργος Ψαλλίδας, ο πρωταθλητής του στίβου στο άλμα εις μήκος Λούης Τσάτουμας και ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης, Νίκος Μακαρούνης.