Νέα ισοπαλία η Θουρία, 1-1 με τον πρωτοπόρο ΑΠΣ Πάτραι

Νέα ισοπαλία η Θουρία, 1-1 με τον πρωτοπόρο ΑΠΣ Πάτραι

Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με αρκετές ευκαιρίες στο ενεργητικό ο Πανθουριακός πήρε τον έναν αντί για τους τρεις βαθμούς αυτή την Κυριακή 15 Μαΐου στο Στάδιο της Παραλίας απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι.

Το μεσσηνιακό συγκρότημα αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 κόντρα στον πρωτοπόρο του 5ου Ομίλου του πρωταθλήματος για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Οι νταμπλούχοι της ΕΠΣΜ παρατάχθηκαν χωρίς τρία βασικά ατού τους, τους Τσουλάκο, Σαραντόπουλο, Σταματελόπουλο (ο πρώτος μπήκε αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο), αλλά παρ’ όλα αυτά προηγήθηκαν με 1-0 λίγο πριν την εκπνοή του α’ ημιχρόνου με σουτ-κεραυνό του Γιαννακόπουλου έξω από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο β’ ημίχρονο και πήραν τη δική τους επιβράβευση για το μικρό αυτό διάστημα υπεροχής, όταν στο 57ο ο Δημητρακόπουλος ισοφάρισε με πλασέ από κοντά.
Παρά την προσπάθεια της ομάδας του Τάκη Σακελλαρόπουλου και τις ευκαιρίες που είχε και κατά το δεύτερο μισό του αγώνα, το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πανθουριακός (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Κωνσταντακόπουλος, Οικονομέας (70′ Σπυρόπουλος), Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Βασιλόπουλος, Πέππας, Καλογερόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Αρβανίτης (70′ Τσουλάκος), Ζαραφέτας, Κουρούπης.


ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης (75′ Μωραΐτης), Μιχαλόπουλος, Φούφουλας, Ζέλος (58′ Παπαγεωργίου), Αλεξανδρής (58′ Μπακάλης), Δημητρακόπουλος (75′ Αθανασόπουλος), Σαμπανέι (70′ Αγριμάκης), Γραμματικόπουλος, Γεωργόπουλος.


-Οι παίκτες του Πανθουριακού παρατάχθηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον πρόεδρο της ομάδας, Αγαθοκλή Χριστόπουλο, ο οποίος «έχασε» πριν λίγες μέρες τη μητέρα του, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.


Μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική
5ος Όμιλος
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Πανηλειακός-Παλληξουριακός 1-0
Πανθυρεατικός-Πανγυθεατικός 0-0
Πανθουριακός-ΑΠΣ Πάτραι 1-1
Ρεπό: Τσιλιβί

Η βαθμολογία
1.ΑΠΣ Πάτραι 7 7-1
2.Πανηλειακός 7 4-0
3.Πανγυθεατικός 3 0-0
4.Πανθουριακός 2 2-2
5.Παλληξουριακός 2 1-2
6.Πανθυρεατικός 1 0-3
-.Τσιλιβή – –

H επόμενη αγωνιστική
Πάτραι-Πανγυθεατικός
Τσιλιβή-Πανθουριακός
Πανηλειακός-Πανθυρεατικός
Ρεπό: Παλληξουριακός