Ο Όζι Όσμπορν κυκλοφορεί νέο άλμπουμ

Ο Όζι Όσμπορν κυκλοφορεί νέο άλμπουμ

Ο Όζι Όσμπορν επιστρέφει με νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Την είδηση ανακοίνωσε η σύζυγός του, Σάρον κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε επεισόδιο της εκπομπής The Graham Norton Radio Show που μαγνητοσκοπήθηκε τον Απρίλιο. 

«Είναι πολύ καλά. Μόλις ολοκλήρωσε ακόμα ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο», είπε η Σάρον, αναφερόμενη στην περιπέτεια υγείας του Όζι όταν διαγνώσθηκε με κορωνοϊό. 

«Είναι απασχολημένος στο στούντιο. Συνεχίζει να γράφει (τραγούδια) και να τραγουδάει κι αυτό τον κάνει πολύ ευτυχισμένο…δεν θα σταματήσει ποτέ να τραγουδάει και να γράφει. Του έχουμε κατασκευάσει ένα μεγάλο στούντιο στο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να εργάζεται από εκεί. Και ανυπομονεί να επιστρέψει, για να είμαι ειλικρινής». 

Τον Απρίλιο, ο Όζι δήλωσε ότι το πρόσφατο άλμπουμ του είχε ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορούσε αυτή τη χρονιά. «Είμαι τόσο χαρούμενος που σας ενημερώνω πως τελείωσα το νέο μου άλμπουμ αυτή την εβδομάδα και τον παρέδωσα στη δισκογραφική μου εταιρεία Epic Records», έγραψε σε ανάρτησή του. Και πρόσθεσε: «Θα μοιραστώ όλες τις πληροφορίες σχετικά με το άλμπουμ και την επερχόμενη κυκλοφορία του με εσάς μέσα στις επόμενες εβδομάδες». 

Κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Νόρτον, η Σάρον μίλησε επίσης για τον τρόπο με τον οποίο εκείνη και ο θρυλικός τραγουδιστής θα μετακομίσουν στην έπαυλή τους στο Μπακιγχαμσάιρ. 

Ο νέος δίσκος έρχεται δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Ordinary Man» από το 2020. 

Με πληροφορίες από το NME