Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΣΗΜΕΡΟΝ περί ώραν 7.00 μ.μ. εις την αίθουσαν της Λαϊκής Σχολής δίδεται η προαναγγελθείσα μεγάλη μουσική συναυλία υπέρ των σεισμοπαθών της Κορίνθου, διοργανωθείσα ως γνωστόν υπό της Φιλαρμονικής Εταιρείας της πόλεως. 

Εις ταύτην θα λάβουν μέρος εκτελούσαι διάφορα έργα αι κυρίαι Καρύγιαννη και Παρμπούκα και αι δες Πελεκάνου και Δραγώνα. Οι Σ. και Α. Μπέλικ θα εκτελέσουν ντουέτα με σαξόφωνα, την βαρκαρόλα του Όφφεμπαχ και τη σερενάτα του Ντριγκό.

-Ο Ενοριακός Φιλόπτωχος Σύλλογος Αγίου Νικολάου λαμβάνει την τιμήν να γνωστοποιήση ότι την προσεχή Τετάρτην 9ην τρέχοντος εορτήν της ανακομιδής του λειψάνου του Αγίου Νικολάου, εορτάζει την επέτειόν του εν τω ενταύθα ομωνύμω Ιερώ Ναώ μετά πάσης θρησκευτικής μεγαλοπρεπείας. Αφ’ εσπέρας ψαλήσεται Μ. Εσπερινός. Την δε επιούσαν εορτήν του Αγίου τελεσθήσεται η θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας.

-ΑΦΙΚΕΤΟ εξ Αθηνών όπου επί σειρά ετών ειργάσθη εις τα μεγαλύτερα εκεί καταστήματα η μοδίστα γυναικείων πίλων Δις Ευθυμία Δ. Καρτάλια και έκαμεν έναρξιν των εργασιών της εις την παρά την οδόν Μεσσήνης οικίαν της, υποσχομένη λεπτήν και επιμελημένην εργασίαν.