Ανακοινώσεις για τον θάνατο του 36χρονου Ηλία Κούβελα

Ανακοινώσεις για τον θάνατο του 36χρονου Ηλία Κούβελα

Το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στο 112,6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου – Μεθώνης, στην περιοχή της Γιάλοβας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 36χρονος από την περιοχή και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο.
Ο 36χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα και από χθες το πρωί όλη η περιοχή βυθίστηκε στο πένθος.

Για τον άδικο χαμό του νέου, ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Θλίψη σκόρπισε το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του συμπατριώτη κι αγαπημένου μου φίλου, Ηλία Κούβελα, τις βραδινές ώρες της Κυριακής, 26η Ιουνίου 2022, στη Γιάλοβα, ύστερα από τροχαίο ατύχημα. Ο αιφνίδιος χαμός του Ηλία, ενός πολύ δραστήριου νέου κι αγαπητού στην κοινωνία της Πύλου, που τόσο απροσδόκητα ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, μας γέμισε με θλίψη και ανείπωτο πόνο. Εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, με την ελπίδα να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουν ενωμένοι».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Κοινότητα Πύλου, όπου αναφέρεται: «Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο χαμό του συμπατριώτη μας και πολύ αγαπητού νέου της κοινωνίας της Πύλου, Ηλία Κούβελα, τις βραδινές ώρες της Κυριακής 26ης Ιουνίου 2022 στη Γιάλοβα, ύστερα από τροχαίο ατύχημα. Στις δύσκολες αυτές στιγμές οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται κοντά στην οικογένειά του, στην οποία και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του».

Ανακοίνωση από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Πύλου
Η Οργάνωση Μελών Πύλου πενθεί ένα σημαντικό μέλος της, ένα νέο άνθρωπο με πάθος, όλο ζωντάνια που σήμερα, τόσο άδικα, δεν είναι ανάμεσά μας. Τα λόγια είναι φτωχά όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος, πόσο μάλλον ο Ηλίας μας, ένας αδελφικός φίλος και σύντροφος, πολλά υποσχόμενος, με αξίες, με σεβασμό στον άνθρωπο και αγάπη για τη ζωή. Ενεργό μέλος της κοινωνίας της Πύλου, σε πολιτικό, αυτοδιοικητικό, κοινωνικό επίπεδο. Εκφράζουμε την οδύνη μας για τον άδικο χαμό του και τα θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του.
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΥΛΟΥ