Χωρίς seatrack η παραλία της Μπούκας

Χωρίς seatrack η παραλία της Μπούκας

Μπορεί να είχε ανακοινωθεί ότι στην παραλία της Μπούκας θα λειτουργούσε φέτος seatrack, αλλά τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα δεν είχε τοποθετηθεί.

Σε ερώτηση που τέθηκε στους αντιδημάρχους που βρέθηκαν στο σημείο προχθές, απάντησαν ότι δεν πρέπει η αλήθεια να κρύβεται κι έτσι υποστήριξαν ότι η παραλία της Μπούκας δεν είναι μη προσβάσιμη για άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά το seatrack είναι για την πρόσβαση στο νερό.

Πρόσθεσαν δε ότι δεν είναι ευχαριστημένοι που δεν επιτεύχθηκε ο στόχος το να υπάρχει το seatrack από φέτος σε λειτουργία, αλλά ξεκαθάρισαν ότι η Δημοτική Αρχή έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να υλοποιηθεί.

Η δημοπρασία, είπαν, έχει γίνει και θα έπρεπε ήδη να δουλεύει, αλλά εξαιτίας της νομολογίας και του δικαιώματος που δίνει στους αναδόχους που διεκδικούν το έργο, προκύπτει θέμα, καθώς έχει γίνει ένσταση μεταξύ τους.

Κλείνοντας δήλωσαν ότι στόχος ήταν seatrack να υπάρχουν και στις τρεις παραλίες του Δήμου Μεσσήνης, αλλά αυτό δεν επετεύχθη για διαδικαστικούς λόγους.

Εξέφρασαν, πάντως, την ελπίδα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το πρόβλημα να έχει λυθεί, όμως έκαναν γνωστό ότι υπάρχει μια συζήτηση να τοποθετηθεί ένα seatrack στην παραλία της Μπούκας, ανεξάρτητα από τη δημοπράτηση του έργου.
Π.Μπ.