Έφτασε στη Μεσσηνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Έφτασε στη Μεσσηνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Μεσσηνία αφίχθη λίγη ώρα νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, όπου αποβιβάστηκε παρουσία στενών συνεργατών του.

Κατόπιν, ενημερώθηκε για επίκαιρα ζητήματα από την Αερολιμενάρχη του αεροδρομίου Καλαμάτας, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν οι βουλευτές του Νομού με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, καθώς και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν εκτενώς στην αυξημένη κίνηση που παρουσιάζει το τοπικό αεροδρόμιο, αλλά και στην αναβάθμισή του.

Παράλληλα, έγινε λόγος για την πορεία του έργου “Καλαμάτα-Ριζόμυλος”, το οποίο εξελίσσεται θετικά, όπως ειπώθηκε.

Επίσκεψη στο δημαρχείο της Μεσσήνης
Κατά την αποχώρησή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο δημαρχείο της Μεσσήνης, όπου συνοδευόμενος από τον Στέλιο Πέτσα, έτυχε υποδοχής από τον δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Αθανασόπουλο, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Από πλευράς του, ο δήμαρχος Μεσσήνης, μιλώντας για τα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, ανέφερε ως κύρια την παραβατικότητα που παρατηρείται αυξημένη το τελευταίο διάστημα, καθώς και μια σειρά από ζητήματα γύρω από την ενέργεια.

Επαφές με τον κόσμο της Μεσσήνης
Συνεχίζοντας το ημερήσιο πρόγραμμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποχωρώντας από το δημαρχείο της Μεσσήνης περπάτησε ως την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου μίλησε με τους κατοίκους για την καθημερινότητα.

Άφιξη στο Μέγαρο Χορού
Λίγα λεπτά μετά τις 11 ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας όπου θα ξεκινούσε το διήμερο αναπτυξιακό συνέδριο που αφορά στην παρουσίαση του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027.
Στην είσοδο του Μεγάρου τον υποδέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τοπικούς φορείς ενώ όταν μπήκε στην αίθουσα καταχειροκροτήθηκε.

Πλατεία Καλαμάτας και παλιό δημαρχείο
Μετά το Μέγαρο Χορού, ο Κυριακός Μητσοτάκης περπάτησε στην πλατεία της Καλαμάτας όπου συνομίλησε με κόσμο, ενώ πεζός έφθασε στο παλιό δημαρχείο της πόλης, όπου είχε συνάντηση με τον Θανάση Βασιλόπουλο.
Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός έφυγε από την Καλαμάτα.