Εκδήλωση στο προαύλιο της ΕΡΤ Καλαμάτας για την γιορτή της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής

Εκδήλωση στο προαύλιο της ΕΡΤ Καλαμάτας για την γιορτή της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής

«Η επιστροφή του Buster Keaton» στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, πιστό στις δράσεις του, επιστρέφει με μια βραδιά γεμάτη γέλιο και μουσική για όλη την οικογένεια. Σήμερα στις 9.30 μ.μ., στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας (στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ), το σύνολο “Moving Band” του Δημοτικού Ωδείου θα παρουσιάσει τρεις ταινίες με άφθονο χιούμορ και εντυπωσιακές σκηνές από το μάγο του βωβού κινηματογράφου παρουσία ζωντανής μουσικής!

Το σύνολο “Moving Band” του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας ετοίμασε μουσική που ξεχειλίζει από ζωντάνια, χιούμορ, αλλά και απρόοπτα ηχητικά “περιβάλλοντα” που ντύνουν μουσικά τα ατέλειωτα κυνηγητά του Buster Keaton!

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Καλαμάτας και της κοινωφελούς επιχείρησης “Φάρις” για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 και σε συνεργασία με τη Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας.

Το σύνολο “Moving Band” αποτελείται από τους: Γιώργο Παυλάκο – φλάουτα με ράμφος, εβραϊκή άρπα και μπουρμπουλήθρες, Σταύρο Τσότρα – φαγκότο και καραμούζα, Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου – ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες, Κατερίνα Μηλιαρέση – άλλο ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες, Στάθη Γυφτάκη – πιάνο, παιδικό ξυλόφωνο και μπουρμπουλήθρες.