Έναρξη εγγραφών του ΣΔΥ Μεσσηνίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Έναρξη εγγραφών του ΣΔΥ Μεσσηνίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Ο ΣΔΥ Μεσσηνίας μέσω ανακοίνωσής του, γνωστοποιεί στα μέλη του ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αυθεντικό Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητά μέλη,
Το Γραφείο Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022.  Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ έχει συμφωνήσει με την οργανωτική επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου για υποβολή θέσεων μέσω της Ομοσπονδίας με ενιαία τιμή 25 ευρώ, η οποία ισχύει για όλα τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου της Αθήνας 2022.

Η διοργάνωση «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός 2022» με συνδιοργανωτές  την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, φέτος περιλαμβάνει τη διεξαγωγή Μαραθώνιου Δρόμου, Αγώνες Δρόμου 5 χλμ. και 10 χλμ., καθώς και τον Αγώνα Παιδιών 1,2 χλμ.

Στους αγώνες της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας 2022 επιτρέπεται η εγγραφή και συμμετοχή σε δρομείς με έγκυρο Πιστοποιητικό COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα:

• Συμμετοχή με επίδειξη Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή ανάρρωσης COVID-19 σε ποσοστό 95% των συμμετεχόντων ή

• Συμμετοχή με επίδειξη αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών) σε ποσοστό 5% των συμμετεχόντων.

Να σημειωθεί πως η διάρκεια ισχύος του πιστοποιητικού εξαρτάται από επιστημονικά δεδομένα και καθορίζεται από τους αρμόδιους για την επαλήθευση σύμφωνα με τους εθνικούς κανόνες. Όταν ανακύπτουν νέα επιστημονικά δεδομένα, οι περίοδοι ισχύος του πιστοποιητικού για την εξαίρεση από τις ισχύουσες απαιτήσεις δημόσιας υγείας ενδέχεται να προσαρμοστούν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Αθήνα – Λεωφόρος Αμαλίας (Ύψος Εθνικού Κήπου)

17.00: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.

Εκκίνηση: Λεωφόρος Αμαλίας στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη

Τερματισμός: Παναθηναϊκό Στάδιο

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Αθήνα – Λεωφόρος Αμαλίας (Ύψος Εθνικού Κήπου)

08.30: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.

Εκκίνηση: Λεωφόρος Αμαλίας στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη

Τερματισμός: Παναθηναϊκό Στάδιο

Μαραθώνας – Εγκατάσταση Ιστορικής Αφετηρίας Μαραθωνίου

09.00: Εκκίνηση Αγώνα Μαραθωνίου Δρόμου

Εκκίνηση: Μαραθώνας – Ιστορική Αφετηρία του Μαραθωνίου

Τερματισμός: Παναθηναϊκό Στάδιο

Αθήνα – Λεωφόρος Βασ. Σοφίας (Ύψος Βουλής)

10.15: Εκκίνηση Αγώνα Παιδιών 1,2 χλμ.

Εκκίνηση: Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής

Τερματισμός: Παναθηναϊκό Στάδιο

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στην αγωνιστική διαδρομή που επιθυμούν:

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.

Μαραθώνιος


Στη συνέχεια, θα πρέπει να καταβάλλουν εντός επτά ημερών στα νέα γραφεία του συλλόγου (Ανατολικό κέντρο κτίριο 31 στο Παλαιό Στρατόπεδο), το αντίτιμο συμμετοχής του αγώνα 25 ευρώ, στα μέλη του Συλλόγου: Καμπά Παναγιώτη (Ταμία) 6982079080 και Βέβε Γεώργιο 6983511904 (Βοηθός Ταμία).

Η πληρωμή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00 έως 21:00 το απόγευμα και θα πρέπει όλα τα μέλη να είναι ταμειακώς εντάξει με το Σύλλογο γι΄ αυτό όσοι έχουν εκκρεμότητα θα πρέπει να την τακτοποιήσουν ταυτόχρονα με τη πληρωμή του κόστους, του αγώνα επιλογής τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Οι δηλώσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη 1 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 6 Ιουλίου. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας, καμία νέα δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Υπενθυμίζουμε πως η εξασφάλιση της θέσης γίνεται με την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής και όχι με την υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας».