Η ομάδα Route 66 κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού

Η ομάδα Route 66 κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού

Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας, πανηγύρισε η ομάδα Route 66, μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στην ομάδα του ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας σε ματς που διεξήχθη προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης» και ήταν για την 9η (και τελευταία) αγωνιστική.

Η ομάδα Route 66 συμμετείχε για πρώτη φορά στο εν λόγω πρωτάθλημα και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς.

Τα γκολ στον προχθεσινό αγώνα σημείωσαν οι Γιάννης Καραχάλιος και Μούσα Γκουαγιέ.

Τίμησαν τη μνήμη του Βασίλη Σακκά
Πριν τον αγώνα, η ομάδα του ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας έδωσε πλακέτα στη σύζυγο και στα παιδιά του Βασίλη Σακκά, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ο Βασίλης Σακκάς ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της ομάδας του ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας, ενώ σφύριξε πολυάριθμα ματς του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού (πρώην Εργαζομένων).

Επίσης, οι δύο ομάδες άφησαν λουλούδια σε μια φωτογραφία που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου  «Π. Μπαχράμης», ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Το ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας Γιάννης Κάντζας, το διοικητικό στέλεχος και παλιός πρόεδρος του Παμίσου Μεσσήνης Γιώργος Πετρουλάκης και αρκετοί εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ.

Μετά τη διεξαγωγή του ματς Route 66 – ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας, η βαθμολογία (σε 9 αγώνες), διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Route 66 32-7 23

2. ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας 23-13  17

3. Νο Name 24-8       16

-. Μηχανικοί/Επαγγελματίες 29-12 16

5. Oυρανοκατέβατοι 19-22      11

6. Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος 12-16      10

7. Τιτανομπαμπάδες 14-22      9

8. Μπαρτσελιώμα 16-24    4

9. Football Arena 15-33   0

-. No Pasaran 15-42   0

* Η ομάδα Football Arena έχει 2 μηδενισμούς

* Η ομάδα Υαλοτεχνική έχει 1 μηδενισμός.

Νo Name – Μπαρτσελιώμα για την 8η αγωνιστική
Τέλος, η ομάδα No Name αντιμετωπίζει σήμερα στις 9.30 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης» την ομάδα Μπαρτσελιώμα σε εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού.