Καλαμάτα: 22χρονος «μπούκαρε» όπου έβρισκε….

Καλαμάτα: 22χρονος   «μπούκαρε» όπου έβρισκε….

Τις προηγούμενες μέρες ένας 22χρονος στην οδό Αθηνών διέρρηξε λεωφορείο και αφού το ερεύνησε, έφυγε χωρίς να πάρει κάτι.

Ωστόσο, σύστημα παρακολούθησης κατέγραψε τη δράση του. Νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξε την πόρτα επιχείρησης πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων και αφαίρεσε ένα φορτιστή κινητού και ένα πολυεργαλείο, συνολικής αξίας 40 ευρώ.

Την ίδια μέρα ο 22χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 28 Μαΐου έως και 6 Ιουνίου, μαζί με άγνωστο συνεργό του, είχε διαπράξει ακόμη 4 κλοπές σε καταστήματα και όχημα αφαιρώντας εμπορεύματα και εργαλεία, καθώς και 5 απόπειρες κλοπών σε καταστήματα.

Ειδικότερα, 29 προς 30 Μαΐου στην Καλαμάτα παραβίασαν την είσοδο καταστήματος χαρτικών και αφαίρεσαν από το ταμείο 80 ευρώ. Το ίδιο βράδυ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κτηνιατρείο στην Καλαμάτα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στις 28 έως 30 Μαΐου προσπάθησαν να διαρρήξουν γραφείο στην Καλαμάτα, αλλά δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους.

Στις 6 Ιουνίου διέρρηξαν λεωφορείο δημοσίας χρήσης στην Καλαμάτα και αφαίρεσαν γυαλιά αξίας 300 ευρώ κι ένα κεχριμπαρένιο κομπολόι αξίας 150 ευρώ.

Το προηγούμενο βράδυ παραβίασαν ρολό περιπτέρου στο κέντρο της Καλαμάτας και αφαίρεσαν 10 κούτες τσιγάρων, αξίας 400 ευρώ και ένα τάμπλετ. Επίσης, παραβίασαν κεντρική είσοδο καφετέριας, μπήκαν, αλλά δεν πήραν κάτι. Ακολούθως, παραβίασαν αποθήκη σούπερ μάρκετ, μπήκαν, αλλά και πάλι δεν αφαίρεσαν κάτι. Τέλος, την ίδια νύχτα παραβίασαν κεντρική είσοδο καταστήματος καλλυντικών στην Καλαμάτα, αλλά και πάλι δεν πήραν κάτι.