Καλό ταξίδι Βασίλη…

Καλό ταξίδι Βασίλη…

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου ο διαιτητής – μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Βασίλης Σακκάς. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αρκάδων στην Καλαμάτα, ενώ  η ταφή έγινε στο Νεκροταφείο Καλαμάτας.

Το στερνό αντίο στο Βασίλη Σακκά είπαν η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του στο ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας, διαιτητές του ΣΔΠ Μεσσηνίας, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές τοπικών ομάδων.

Ο Βασίλης Σακκάς απεβίωσε το Σάββατο 11 Ιουνίου σε ηλικία 56 ετών, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είχε ξεχωριστή πορεία ως ποδοσφαιριστής, διαιτητής, ενώ προσέφερε σημαντικό έργο ως μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

 Ήταν δε από τα σημαντικά στελέχη της ομάδας ποδοσφαίρου του ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας που συμμετείχε στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Εργαζομένων (ή Μαζικού Αθλητισμού).

Τον θυμόμαστε να «σφυρίζει» πολυάριθμα ματς, είτε στα τοπικά πρωταθλήματα, είτε  αγώνες παλαιμάχων, Εργαζομένων, Δικηγόρων, κ.λπ.

Ήταν πολύ αγαπητός στην αθλητική οικογένεια. Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια.

Βασίλη, καλό ταξίδι.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.