Λύκειον των Ελληνιδων Καλαμάτας: Συναυλία αφιερωμένη στην Αρλέτα

Λύκειον των Ελληνιδων Καλαμάτας: Συναυλία αφιερωμένη στην Αρλέτα

Συναυλία αφιερωμένη στην Αρλέτα με τίτλο «Τσάι γιασεμιού: Η Αρλέτα μάς εμπνέει» θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 25 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας που στεγάζει τη «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια» επί της οδού Σταδίου 64 στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων «… με φως καταμεσής του κόσμου…».

Ο Βασίλης  Ρακόπουλος, στενός φίλος και συνεργάτης της Αρλέτας για πολλές δεκαετίες, και η  Νάνα Μπινοπούλου, μαζί με τους εκπληκτικούς μουσικούς Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Πέτρο Κούρτη, ξαναζωντανεύουν  τραγούδια της Αρλέτας και των αγαπημένων της συνθετών Μάνου Χατζιδάκι και Γιάννη Σπανού.

Αγαπημένα τραγούδια της Αρλέτας όπως το «Μια φορά θυμάμαι», «Η σερενάτα», «Ο λύκος», «Χάρτινο το φεγγαράκι» ανανεώνονται μέσα από μια ευαίσθητη και σύγχρονη αυτοσχεδιαστική προσέγγιση.  Η κιθάρα του Βασίλη Ρακόπουλου, ο αιθέριος ήχος της τρομπέτας του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου και τα κρουστά του χαρισματικού Άγγελου Πολυχρόνου, δημιουργούν στιγμές ιδιαίτερης αισθαντικότητας, καθώς πλαισιώνουν  διακριτικά την, όπως πάντα σταθερή στις αρχές του ποιοτικού τραγουδιού, ερμηνεία της Νάνας Μπινοπούλου. 

Προπώληση εισιτηρίων στο κτήριο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια» από σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του χώρου της έκθεσης.

Τηλέφωνο: 27210 86923

Ώρα έναρξης: 9.15 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.