Συναντήσεις

Συναντήσεις

Συνάντηση με το νέο πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας, Παύλο Χριστόπουλο και μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, είχε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος στο γραφείο του, παρουσία των αντιδημάρχων Μαρίας Αγγελή, Αναστάση Σκοπετέα και Δημήτρη Μαστραγγελόπουλου.

Αντικείμενο της συνάντησης τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γενικότερη λειτουργία των σχολικών μονάδων (συντηρήσεις, καθαριότητα και προβλήματα λειτουργίας). Επίσης, υπήρξε ενημέρωση εν όψει δράσεων που προγραμματίζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, τις οποίες και θα υποστηρίξει ο Δήμος.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στις σχολικές μονάδες, καθώς και στον προγραμματισμό για εργασίες συντήρησης κατά τη θερινή περίοδο, ενώ ζήτησε να συνεχιστεί η καλή επικοινωνία με την Ένωση, για να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση ο διάλογος για να θεωρηθεί πετυχημένος πρέπει να είναι γόνιμος. Δηλαδή, η Δημοτική Αρχή να πάρει στα… σοβαρά τις προτάσεις του Συλλόγου Γονέων και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της να κινηθεί τάχιστα για την υλοποίησή τους…
Α.Π.