Τα Marks & Spencer στην Καλαμάτα

Τα Marks & Spencer στην Καλαμάτα

Η Μεσσηνία υποδέχθηκε το 27ο κατάστημα του αγαπημένου brand στην Ελλάδα

Το νέο της κατάστημα στην Καλαμάτα παρουσίασε προχθές η εταιρεία Marks & Spencer, στο πλαίσιο ευρύτερης στρατηγικής για τη διεύρυνση του δικτύου της στην Ελλάδα και την ενίσχυση της παρουσίας της στην εγχώρια fashion retail αγορά.

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα Marks & Spencer στην πόλη και το 27ο στην Ελλάδα, το οποίο άρχισε επίσημα τη λειτουργία του στις 6 Ιουνίου. Η διαμόρφωση του νέου καταστήματος ακολουθεί το σχεδιασμό της εταιρείας για εκσυγχρονισμό του δικτύου καταστημάτων της, προσφέροντας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μια τεχνολογικά αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.

Σε ένα νεοκλασικό κτήριο 5 ορόφων και 880 τ.μ. συνολικά, το νέο κατάστημα της αλυσίδας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στη Λ. Αριστομένους & Βασιλέως Κωνσταντίνου 2. Επίσης, διαθέτει οθόνες σε διάφορα σημεία, προσφέροντας στους εντυπωσιακούς του χώρους μια μοναδική εμπειρία αγορών, με σεβασμό ωστόσο στην αρχιτεκτονική του κτηρίου.

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν στο νέο κατάστημα τη γυναικεία, ανδρική, lingerie και παιδική συλλογή των Marks & Spencer, διαχρονικά must-have κομμάτια για όλες τις ώρες της ημέρας, με το χαρακτηριστικό συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας, ασυναγώνιστης κομψότητας και άνεσης που προσφέρουν τα Marks & Spencer, αλλά και αγαπημένα beauty items για καθημερινή περιποίηση.

Με αφορμή το επίσημο άνοιγμα του νέου καταστήματος στην πόλη της Καλαμάτας, η Anita Sabarwal, Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Με χαρά και ενθουσιασμό ξεκινάμε την επιχειρηματική μας δράση στην πόλη της Καλαμάτας. Μια δυναμική retail αγορά, με αγοραστές που διαθέτουν ξεχωριστό ένστικτο και κριτήριο. Καλωσορίζουμε τους φίλους των Marks & Spencer στο νέο μας κατάστημα, σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο ευχόμαστε να αποτελέσει, σύντομα, το νέο shopping προορισμό για κατοίκους και επισκέπτες της όμορφης Καλαμάτας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής».

Επένδυση

Η Marks & Spencer επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη του δικτύου της σε σημαντικές αγορές, όπως αυτή της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής της για διατήρηση και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην αγορά.

Διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες του διεθνούς brand, η δραστηριοποίηση της εταιρείας σε τοπικές αγορές γίνεται πάντα σε αρμονία και με όφελος για την τοπική κοινωνία, δημιουργώντας ποιοτικές θέσεις εργασίας.

Να σημειωθεί πως τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους το 1884 και αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου με πάνω από 137 χρόνια βρετανικής κληρονομιάς. Σήμερα, διαθέτουν πάνω από 1.500 καταστήματα παγκοσμίως και online παρουσία σε περισσότερες από 100 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Στο Λονδίνο μια ειδική ομάδα σχεδιαστών, τεχνολόγων και προγραμματιστών προϊόντων επικεντρώνεται στη συνεχή αναγνώριση των νέων τάσεων και στην ανάπτυξη ρούχων υψηλής ποιότητας. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.