Τέσσερις συλλήψεις σε Καλαμάτα και Τριφυλία για μικροποσότητες ναρκωτικών

Τέσσερις συλλήψεις σε Καλαμάτα και  Τριφυλία για μικροποσότητες ναρκωτικών

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες σε ξεχωριστές περιπτώσεις για κατοχή μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών.

Αρχικά, στην περιοχή Αϊ- Γιαννάκη Κυπαρισσίας συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, ένας 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε κάνναβη συνολικού βάρους 7,9 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Επίσης, στην περιοχή της Ελαίας του Δήμου Τριφυλίας συνελήφθη, από τους ίδιους αστυνομικούς, ένας 38χρονος, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης βάρους 1,4 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση για τις δύο αυτές υποθέσεις διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Στην περιοχή του Αγίου Φλώρου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν έναν 63χρονο, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 3,8 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε κλαπεί τον Οκτώβριο του 2019 από αγρόκτημα στη Μεσσήνη.

Τέλος, αστυνομικοί σε έλεγχο που έκαναν σε έναν 55χρονο στη Σπερχογεία βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης, βάρους 1,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση για αυτές τις υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Β.Β.