Από 25 Ιουλίου λειτουργεί νέα μονάδα στη Μ. Μαντίνεια

Από 25 Ιουλίου λειτουργεί  νέα μονάδα στη Μ. Μαντίνεια

Ακόμα και μέσα στον τρέχοντα μήνα ανοίγουν νέα ξενοδοχεία στη Μεσσηνία

Ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου στη χώρα μας, πολλά μεγάλα και μικρά πολυτελή νέα ξενοδοχεία ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό.

Μια σειρά από συγκυρίες, όπως η άνοδος στα κόστη της οικοδομής, ο φόρτος εργασίας στις κατασκευαστικές εταιρείες, αλλά και οι ελλείψεις σε προσωπικό ξενοδοχείων, καθυστέρησαν την έναρξη της λειτουργίας αρκετών ξενοδοχείων στη χώρα. Ιδιοκτήτες και διαχειριστές επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου προκειμένου να μη χαθεί η φετινή σεζόν, η οποία κινείται ανοδικά ακόμα και σε σχέση με το έτος ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, το 2019.

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενέταξαν στο χαρτοφυλάκιό τους το αρχοντικό Old Sport Mansion στη Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας.

Το αρχοντικό, το οποίο είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από τις 25 Ιουλίου, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα, προσφέροντας ιδιωτικότητα και θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με ενιαίο ευρύχωρο μπαλκόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο τζάκια, σαλόνι με τραπεζαρία, και playroom με home cinema και table tennis.