Μεσσήνη: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Δημοτικές Κοινότητες

Μεσσήνη: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Δημοτικές Κοινότητες

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η πραγματοποίηση παρεμβάσεων σε Δημοτικές Κοινότητες της Μεσσήνης προς όφελος και διευκόλυνση των πολιτών.

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες:


-Ολοκληρώθηκαν έργα διευθέτησης ομβρίων στις Δημοτικές Κοινότητες Αρσινόης και Αρχαίας Μεσσήνης. Μάλιστα, η αποτελεσματικότητα των έργων φάνηκε μετά την έντονη βροχόπτωση στις 13 Ιουλίου, καθώς αποφεύχθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα

-Έγινε αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας στη Δημοτική Κοινότητα Βαλύρας σε σημείο που είχε διαβρωθεί από το παρακείμενο ρέμα «Μπαλάνη» και αποτελούσε χρόνιο πρόβλημα της περιοχής, καθώς εγκυμονούσε ο κίνδυνος διακοπής της κυκλοφορίας από το συγκεκριμένο δρόμο

-Τσιμεντοστρώθηκε ο αύλειος χώρος του δημοτικού καταστήματος στη Δ.Κ. Καλαμαρά και θα επακολουθήσει διαμόρφωσή του με στοιχεία ηλεκτροφωτισμού και αστικού εξοπλισμού, για να λειτουργήσει ως χώρος πλατείας.

-Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στους μαντρότοιχους των κοιμητηρίων των Δ.Κ. Χατζή και Τρικόρφου με την κατασκευή καινούριων πέτρινων καλαίσθητων  μαντρών, καθότι αποτελούνταν από σαθρά υλικά και υπήρχαν έντονες καταπτώσεις.