Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΚΑΙΤΟΙ γνωρίζομεν ότι θα προσκρούσωμεν εις την μετριοφροσύνην του, εν τούτοις πρέπει να εξάρωμεν την χειρονομίαν του συμβολαιογράφου Ζαφειράκου, όστις χάριν της πολυμελούς οικογενείας, ης ο προστάτης ανιάτως πάσχει υφιστάμενος πόνους σωματικούς και ψυχικούς, προσέφερε δραχμάς τριακοσίας, ενώ είναι ένας επιστήμων και δεν έχει σχέσιν με τα μεταπολεμικά κέρδη. Αλλ’ ακριβώς δι’ αυτό έχει και εκλεπτυσμένον ανθρωπισμόν…

-ΤΗΝ 6.30 εσπερινήν ώραν της προχθές ο έμπορος ψιλικών ειδών Ευστάθιος Μασουρίδης εξηκοντούτης περίπου κατελθών εις Παραλίαν μετά της αδελφής του, όπως λουσθή μετά την έξοδόν τους εκ της θαλάσσης και κατά την αναχώρησίν του εις απόστασιν δε 100 μέτρων από του ανατολικού προσφυγικού συνοικισμού και πλησίον της ακτής απέθανε παθών εκ συγκοπής της καρδίας. Παραληφθείς αμέσως υπό των ειδοποιηθέντων οικείων του μετεφέρθη εις την ενταύθα οικίαν του. Χθες δε εγένετο και η κηδεία του.

-ΑΝΗΓΓΕΛΘΗ χθες ότι εκ πεσόντος κεραυνού παρά την θέσιν Ράχη της περιφερείας της κοινότητος Σπηταλίου ετραυματίσθησαν αι παρά την ανωτέρω θέσιν εργαζόμενοι εις τα κτήματά των Ιωάν. Κ. Γιαννόπουλος ετών 53, Σοφία χήρα Σ. Νικολοπούλου ετών 23 και Γιαννούλα θυγάτηρ Κ. Γιαννούκου. Εκ τούτων άμεσον κίνδυνον διατρέχει η Σοφία χήρα Σ. Νικολοπούλου λόγω σοβαρών εγκαυμάτων ενώ οι λοιποί φέρουν ελαφρά μόνον εγκαύματα.