Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΧΘΕΣ το απόγευμα περιελθόντες εις έριδα ο καρραγωγεύς Ηλίας Παραγκίνης και ο Γεράσιμος Περιβολισάνος, υπάλληλος του καφφεζυθοπωλείου «Αίγλη», συνεπλάκησαν. Αποτέλεσμα της συμπλοκής υπήρξεν ο μωλωπισμός του πρώτου εις την κεφαλήν ελαφρώς υπό του δευτέρου.

-ΤΑ πεζοδρόμια της οδού του Σιδηροδρομικού Σταθμού ανεσκάφησαν, επαγγελματίαι ζημιούνται και διαμαρτύρονται, ο μοναδικός περίπατος της πόλεως αχρηστεύεται, διατί; Διότι δεν παρεχωρήθη δια μίαν εβδομάδα ο οδοστρωτήρ του δημοσίου δια να συντελεσθή το μακασφαλτοστρωτικόν τμήμα της οδού. 

Ο Νομομηχανικός πρέπει να φροντίση να διευθετήση το ζήτημα τοσούτω μάλλον καθ’ όσον ήδη ουδαμού χρησιμοποιείται ο δημόσιος οδοστρωτήρ, ουδεμία δε άλλη στρώσις οδού εμφανίζεται ως μάλλον επιτακτική.

-Η παραμάνα πολλάκις είναι ευτραφής, αλλ’ όχι και υγιής, καθαρά δε πολύ σπανίως. Την αντικαθιστά όμως ταύτην τελείως, ως όλοι οι παιδίατροι ομολογούν, το Γλάξο. Είναι δε τροφή απηλλαγμένη παντός μικροβίου και πάσης μολύνσεως, αλλά και πολύ οικονομικώτερον. Ευρίσκεται πάντοτε πρόσφατον εις το Φαρμακείον Ν. Μοσχούτη.