Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού: Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση, απονομές στις 3 πρώτες ομάδες και ειδικές βραβεύσεις

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού: Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση, απονομές στις 3 πρώτες ομάδες και ειδικές βραβεύσεις

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Από τα δύο προγραμματισμένα ματς, διεξήχθη μόνο εκείνο ανάμεσα στην Μπαρτσελιώμα και No Pasaran, με την πρώτη να παίρνει τη νίκη με 4-1.

Η συνάντηση μεταξύ των ομάδων Ουρανοκατέβατοι – Μηχανικοί/ Επαγγελματίες δεν διεξήχθη καθώς η ομάδα Ουρανοκατέβατοι δεν προσήλθε να αγωνιστεί.
Έτσι, η ομάδα των Μηχανικών/ Επαγγελματιών πήρε τη νίκη με 3-0 και τους 3 βαθμούς, ενώ οι Ουρανοκατέβατοι μηδενίστηκαν και τους αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί.

Για το λόγο αυτό, διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Μηχανικοί/ Επαγγελματίες- Μπαρτσελιώμα, που προσέφερε σκορ και θέαμα.

Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος είναι η εξής:
1.   Route 66        32-7    23

2.   Μηχανικοί/ Επαγγελματίες    34-15  20

3.   No Name        29-10  19

4.   ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας  23-13  17

5.   Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος   14-18   13

6.   Τιτανομπαμπάδες       15-25  9

7.   Ουρανοκατέβατοι       19-25  8

8.   Μπαρτσελιώμα            22-30  7

9.   Football Arena          15-33  0

-. No Pasaran       16-46  0

*Η ομάδα Football Arena έχει 2 μηδενισμούς και μείον 6 βαθμούς

*Οι ομάδες Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος και Ουρανοκατέβατοι έχουν 1 μηδενισμό και μείον 3 βαθμούς

Ειδικές βραβεύσεις
Στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας έκανε ορισμένες ειδικές βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα απονεμήθηκε πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Σακκά, ιδρυτικού μέλους της ομάδας του ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Επίσης, δόθηκαν πλακέτες στις καθημερινές πρωινές εφημερίδες της Μεσσηνίας «Θάρρος» και «Ελευθερία» και τους αθλητικογράφους Βαγγέλη Χουντάλο και Παναγιώτη Πρεζεράκο αντίστοιχα, για την πολυετή κάλυψη των πρωταθλημάτων Μαζικού Αθλητισμού.

Την απονομή έκαναν ο κ. Βασιλόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Παναγιώτα Βασιλοπούλου.

Δόθηκαν και τα κύπελλα ήθους στις ομάδες No Pasaran, No Name και Μπαρτσελιώμα, οι οποίες δέχθηκαν τις λιγότερες κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα.

Απονομές
Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, απονεμήθηκαν από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Τάκη Βασιλόπουλο και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτα Βασιλοπούλου, το κύπελλο του πρωταθλητή και τα μετάλλια στην θριαμβεύτρια ομάδα Route 66, αλλά και τις ομάδες Μηχανικοί/ Επαγγελματίες, No Name που κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Επίσης, δόθηκε μετάλλιο στη γιατρό Γεωργία Πράσινου που κάλυψε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού.

Βέβαια, έγινε και ρίψη πολυάριθμων βεγγαλικών, κάνοντας τη νύχτα – ημέρα.

Τάκης Βασιλόπουλος: «Πήγαμε αρκετά καλά…»
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Τάκης Βασιλόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού και θεωρώ ότι πήγαμε αρκετά καλά.

Έπειτα από 2 χρόνια απραξίας οι ομάδες επέστρεψαν στα γήπεδα και έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η επόμενη διοργάνωση θα είναι αναβαθμισμένη.

Θανάσης Τσουκλέρης: «Έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια…»
Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και εκ των υπευθύνων του πρωταθλήματος Μαζικού Αθλητισμού, μαζί με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Βασίλη Κοσυφολόγο, στη σύντομη ομιλία του επισήμανε τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε και το εφετινό πρωτάθλημα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια, ενώ συμμετείχαν κάποιες ομάδες για πρώτη φορά, οι οποίες είχαν πολύ καλή παρουσία.

Μάλιστα, η ομάδα Route 66 πήρε την πρώτη θέση».

Δηλώσεις στελεχών της πρωταθλήτριας ομάδας Route 66
Η ομάδα Route 66 κατέκτησε τον τίτλο στην πρώτης της μάλιστα συμμετοχή στο πρωτάθλημα, και μας μίλησαν αρκετά στελέχη της.

Αργύρης Λάππας (εκ των υπευθύνων της ομάδας)
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας είναι μια μεγάλη παρέα. Παίζαμε σοβαρά σε κάθε αγώνα. Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον τερματοφύλακά μας Σωτήρη Λυμπερόπουλο, που πρόσφατα έχασε τον πατέρα του Γιώργο».

Μιχάλης Γεωργιόπουλος (εκ των ιδρυτικών στελεχών)
«Είναι ένας πολύ ωραίος θεσμός. Διεξήχθη ένα όμορφο πρωτάθλημα και ανυπομονούμε για την επόμενη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους αγωνιζόμενους για την προσπάθειά τους».

Παναγιώτης Κακαλέτρης (κόουτς)
«Εμπιστευόμουν από την αρχή τους ποδοσφαιριστές και καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, παίρνοντας παράλληλα τα αποτελέσματα. Ήμασταν σοβαροί σε κάθε αγώνα και παίζαμε πάντα για τη νίκη. Έκανα πολύ χαρούμενο το δάσκαλό μου Αργύρη Λιάππα. Υπήρχαν αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες».

Δημήτρης Αθανασόπουλος (τερματοφύλακας)
«Ήμασταν μια μεγάλη παρέα. Εγώ έπαιξα στα τελευταία ματς και το χάρηκα ιδιαίτερα. Το φετινό κύπελλο ίσως είναι το πιο γλυκό, καθώς σκέπτομαι να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Έχω κατακτήσει αρκετούς τίτλους με την ομάδα της Υαλοτεχνικής Βασιλόπουλος».

Χρήστος Τάτσης (από τις «χρυσές» αλλαγές)
«Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση. Στην ομάδα Route 66 είμαστε μια μεγάλη παρέα και αποδείξαμε ότι δεν κερδίζει το πρωτάθλημα πάντα ο καλύτερος, αλλά αυτός που το θέλει πιο πολύ.

Συγχαρητήρια στις αντίπαλες ομάδες για την άριστη συμπεριφορά τους».

Ηλίας Τσιαούσης (επιθετικός)
«Συμμετείχαμε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και περίμενα ότι θα πάμε πολύ καλά, διότι γνώριζα ότι έχουμ πολλές δυνατότητες ως ομάδα.

Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση».

Γιάννης Καραχάλιος (πρώτος σκόρερ της ομάδας)
«Ήταν η πρώτη μας συμμετοχή στο πρωτάθλημα και χαιρόμαστε να παίζουμε σε κάθε ματς. Ήμασταν πολύ σοβαροί και παίρναμε τα αποτελέσματα.

Θεωρώ ότι δίκαια πήραμε την πρώτη θέση».