Ρομά έκλεψε ανταλλακτικά οχημάτων και τα πούλησε σε ομόφυλό του

Ρομά έκλεψε ανταλλακτικά οχημάτων και τα πούλησε σε ομόφυλό του

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων που αγγίζουν σε αξία τα 3.000 ευρώ αφαίρεσε ένας 38χρονος Ρομά από συνεργεία στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας και τα πούλησε σε 19χρονο ομόφυλό του.

Ο 38χρονος αφαίρεσε την Κυριακή το μεσημέρι τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά από τον εξωτερικό χώρο επιχείρησης. Στη συνέχεια τα πούλησε στο 19χρονο. Από την προανάκριση και από βιντεοληπτικό υλικό από σύστημα παρακολούθησης διαπιστώθηκε η δράση του 38χρονου και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος το απόγευμα της Δευτέρας τον εντόπισαν στη Θουρία και τον συνέλαβαν.

Ακολούθως, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, ο 19χρονος εντοπίσθηκε στην περιοχή του Πηδήματος και συνελήφθη. Μέρος των αφαιρεθέντων ανταλλακτικών βρέθηκε σε περιβάλλοντα χώρο της οικίας του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Τέλος, κατασχέθηκε το όχημα του 38χρονου ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.