Στους 15 καλύτερους του Ισπανικού Πρωταθλήματος ρυθμικής ο Φιλιατρινος αθλητής Γιάννης Ηλιάδης

Στους 15 καλύτερους του Ισπανικού Πρωταθλήματος ρυθμικής ο Φιλιατρινος αθλητής  Γιάννης Ηλιάδης

Μεταξύ των 15 καλύτερων αθλητών ρυθμικής γυμναστικής ανδρών στο Ισπανικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ourense ανεδείχθη ο Φιλιατρινός ταλαντούχος και πολυνίκης και πολλάκις εστεμμένος, Γιάννης Ηλιάδης!

Μιλώντας στο «Θ» για τη συμμετοχή του στο Ισπανικό Πρωτάθλημα τόνισε: «Στις 23 Ιουνίου έλαβα μέρος στο Ισπανικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ourense της Ισπανίας. Η κατηγορία των ανδρών συμμετείχε με τρία όργανα, μπάλα, στεφάνι και κορδέλα. Αναχώρησα Δευτέρα 20 του μήνα με σκοπό να προπονηθώ στις 21 και στις 22 του μήνα στην Ισπανία.

Στις 23 Ιουνίου αγωνίστηκα το πρωί σε κορδέλα και στεφάνι και το απόγευμα στη μπάλα. Κατέκτησα την 15η θέση στην κορδέλα και στο στεφάνι και την 12η στην μπάλα και τη 12η θέση στο σύνθετο ατομικό. Δυστυχώς υπήρξαν δύο πτώσεις στη μπάλα και μια αστάθεια στην κορδέλα και στο στεφάνι, κάτι που με κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία.

Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και δυνατές και δεδομένου πως βρίσκομαι μόλις δύο μήνες ύστερα από το χειρουργείο στο γόνατό μου, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου και σκοπεύω να τα πάω ακόμη καλύτερα στους επόμενους αγώνες.

Θέλω φυσικά να ευχαριστήσω πάρα πολύ την προπονήτρια μου, Φίλιου Βαρβάρα, η οποία δεν έπαψε στιγμή να με στηρίζει.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τα άτομα – χορηγούς, Παναγιώτη Παπαδόπουλο (Κτηνιατρείο στην Καλαμάτα), Δημήτρη Αβδάλα (Βιβλιοπωλείο “Αρχονταρίκι” στην Κυπαρίσσια), Άλκη Ξύγκα (Φαρμακείο στα Φιλιατρά), καφέ – εστιατόριο “Εν Πλω” στην παραλία Κυπαρισσίας και Leonidas Coffee Pansion στην Καλαμάτα, που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι μου για το Ισπανικό Πρωτάθλημα, το οποίο είναι παγκοσμίως ο πιο σημαντικός αγώνας για τη Ρυθμική Γυμναστική Ανδρών! Και, χαίρομαι που είμαι μέσα στους 15 καλύτερους αθλητές από την 1η κιόλας συμμετοχή μου σε αυτό τον αγώνα!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου