Συλλήψεις 44χρονου και 20χρονων νεαρών για αγοραπωλησία ναρκωτικών

Συλλήψεις 44χρονου και 20χρονων  νεαρών για αγοραπωλησία ναρκωτικών

Άλλες δύο συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών

Πέντε άτομα συνελήφθησαν τη Δευτέρα στη Μεσσηνία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ανάμεσά τους κι ένας 44χρονος που πούλησε χασίς σε δύο νεαρούς.

Το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος σταμάτησαν στην Καλαμάτα για έλεγχο δύο 20χρονους. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 125 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό στιλέτο και ένα ξύλινο ρόπαλο.

Συλλήψεις

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι νεαροί είχαν προμηθευτεί τις ποσότητες των ναρκωτικών από έναν 44χρονο Ρομά από τη Μεσσήνη έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε καταυλισμό στη Μεσσήνη και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ναρκωτικά δισκία. Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητο των νεαρών, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σε άλλη περίπτωση, στη Βαλύρα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, συνελήφθη 28χρονος, γιατί κατείχε δύο ανισοβαρείς μικροποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 2,3 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Τέλος, το πρωί της Δευτέρας στα Αρφαρά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου, συνελήφθη ένας 51χρονος, γιατί κατείχε 29 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση για τις υποθέσεις αυτές διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.