ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης μάς εγκαλεί επειδή αναδεικνύουμε ανεπάρκειες της κυβέρνησης στη διαχείριση των πυρκαγιών

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης μάς εγκαλεί επειδή αναδεικνύουμε ανεπάρκειες της κυβέρνησης στη διαχείριση των πυρκαγιών

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης εγκαλεί την αντιπολίτευση που αναδεικνύει τις ανεπάρκειες της κυβέρνησης στη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών.

«Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν πήρε κανένα μάθημα από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έκαναν στάχτη 1,3 εκατ. στρέμματα, αλλά φέτος τη στιγμή που συντελείται ξανά μια τεράστια οικολογική καταστροφή έχει το θράσος να κουνάει και το δάχτυλο», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Έχει το θράσος να εγκαλεί την αντιπολίτευση που αναδεικνύει τις ανεπάρκειές τους – όταν μόλις πριν λίγο καιρό οι ίδιοι δήλωναν πανέτοιμοι – για έλλειψη σεβασμού προς τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη στο πεδίο», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι είναι «ο ίδιος που έπνιγε τους πυροσβέστες στα χημικά και τους κατάβρεχε με τις αύρες, ο ίδιος που τους έχει αφήσει χωρίς καμία στήριξη με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, ο ίδιος που τους έχει αφήσει χωρίς συντονισμό».

«Μετά τις θριαμβολογίες πάνω στα καμένα της Πεντέλης, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση για να πετάξει από πάνω του την ευθύνη και για τη φετινή καταστροφή», καταλήγει.

iefimerida.gr