Απάντηση Δημήτρη Σινάνη στην επιστολή Λεβεντάκη

Απάντηση Δημήτρη Σινάνη στην επιστολή Λεβεντάκη

Απάντηση για την επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη, απέστειλε στο “Θάρρος” το μέλος της Επιτροπής Αγώνα που έχει συγκροτηθεί για να σταματήσει το υγειονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται κατ’ εξακολούθηση στον παράνομο σκουπιδότοπο δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι Δ.Ε. Κυπαρισσίας, Δημήτρης Σινάνης, αντικρούοντας ισχυρισμούς του κ. Λεβεντάκη και τονίζοντας πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Ο κ. Σινάνης τονίζει πως ο κ. Λεβεντάκης έδωσε πολλές υποσχέσεις για λύση του προβλήματος αλλά ουδεμία υλοποίησε και ξεκαθαρίζει πως αγώνας τους για να σταματήσει το έγκλημα στην περιοχή τους συνεχίζεται.

Αναλυτικά, σημειώνει: «Απάντηση στα όσα αναφέρει ο Δήμαρχος Τριφυλίας σε επιστολή του, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΘΑΡΡΟΣ στις 3-8-2022, σχετικά με την στάση των κατοίκων Αλιμακίου Δ.Ε. Κυπαρισσίας για τα τελευταία συμβάντα στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ χωματερή Αλιμακίου.
Κύριε Δήμαρχε, με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Αγώνα για να σταματήσει επιτέλους το έγκλημα (υγειονομικό – περιβαλλοντικό) στην περιοχή μας σας αντικρούω τα εξής: Με δεδομένο ότι όλες αυτές τις ημέρες από 27-7-2022 έως σήμερα ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΑΤΕ να μας δεχθείτε να συζητήσουμε το πρόβλημα.

Ποτέ οι κάτοικοι Αλιμακίου:
α) Σας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς κλπ. Αυτό να σας το διαβεβαιώσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
β) Δεν επέδειξαν κατανόηση, όπως σας βολεύει και την αντιλαμβάνεσθε.
γ) Δεν δείξαμε και δεν υποσχεθήκαμε υπομονή!

Αρκετή κάναμε 40 χρόνια. Εξαντλήθηκε πλέον. Οι υποσχέσεις σας για τη λύση του προβλήματος είναι πολλές (θα τις θυμάστε φαντάζομαι) και πολλές από αυτές είχαν “επαναστατικό στόμφο”. Ουδεμία υλοποιήσατε. Πετάγατε τα λόγια σας σαν άχυρο στο αλώνι, όπως λέει ο σοφός λαός μας. Μας αναγκάσατε, κ. Δήμαρχε, να αντιδράσουμε προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία μας, το περιβάλλον μας, τις περιουσίες μας.

Κύριε Δήμαρχε, τίποτα από τα παραπάνω στα οποία αναφέρεσθε, δεν ισχύει.
Μην αποπροσανατολίζετε την κοινή γνώμη για να καλύψετε την απραξία σας. Κερδίσατε μια μάχη, είστε νικητής! Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, αφορά τη ζωή μας!

Σημείωση: Σχετικά με όσα αναφέρεστε στην επιστολή σας και αφορούν τους κατοίκους του Αλιμακίου μια κινέζικη παροιμία λέει: “Γελάω γιατί δεν μπορώ να κλάψω”».