Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Αργυρόπουλο (Κόλκα)…

Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Αργυρόπουλο (Κόλκα)…

Ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του ποδοσφαιριστή Κώστα Αργυρόπουλου (Κόλκα), τελείται αύριο στις 8.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λεΐκων. Θα παραβρεθούν η σύζυγός του Αικατερίνη, το αγγελούδι του Ιωάννα, οι γονείς του, τα αδέλφια του, συγγενείς, φίλοι, παλιοί συμπαίκτες του, καθώς επίσης και προπονητές του.

Όπως μας γνωστοποίησε ο αδελφός του Αναστάσιος, θα προσφερθεί στον κόσμο και το γλυκό που άρεσε στον «Κόλκα» το Εκμέκ!

Ο Κώστας Αργυρόπουλος έφυγε από τη ζωή  στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 σε ηλικία 36 ετών. Ο γνωστός σε όλους Κόλκα άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια προπόνησης στο γήπεδο Κάμπου Αβίας, της Αθλητικής Ένωσης Μάνης, στην οποία ήταν βοηθός προπονητή (συνεργάτης του Παναγιώτη Δρούγα).

Ο θάνατός του συγκλόνισε όλη την αθλητική Μεσσηνίας και όχι μόνο. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής πολύ αγαπητός, έπαιζε  με πάθος και μπορούσε να προσφέρει πολλά ακόμη στο άθλημα.

Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Πανιώνιο Καλαμάτας, στη συνέχεια έπαιξε στον ΠΟ Καλαμάτας, ενώ έκανε πλούσια  καριέρα, αγωνιζόμενος σε Μεσσηνιακό, Θρασύβουλο Φυλής, Παναιγιάλειο, Κοροπί, ΑΟ Χαϊδαρίου, ΑΟ Κυπαρισσίας, Πάμισο Μεσσήνης, Αναγέννηση Παραλίας, Πανθουριακό. Διετέλεσε δε βοηθός  προπονητή σε Πανιώνιο κοντά στον Νίκο Τριανταφυλλάκη και στην ΑΕ Μάνης δίπλα στον Παναγιώτη Δρούγα.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο αδελφός του αείμνηστου Κώστα Αργυρόπουλου, Αναστάσιος, με τον κουνιάδο του Δημήτρη Πολυμενέα, στο μνημείο που υπάρχει στην είσοδο του Γηπέδου Κάμπου Αβίας