Με ξεκάθαρο στόχο το …τρίτη και φαρμακερή για την άνοδο ξεκίνησε η Καλαμάτα ‘80

Με ξεκάθαρο στόχο το …τρίτη και φαρμακερή για την άνοδο ξεκίνησε η Καλαμάτα ‘80

Με ξεκάθαρα πρωταγωνιστικό στόχο και πάλι στο πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ ανδρών (το οποίο θα είναι πιο δύσκολο, καθώς θα διεξαχθεί σε έναν ενιαίο όμιλο, με την προσθήκη και του Ηρακλή, ο οποίος εξασφάλισε wild card) και την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία  (θα δοθούν 3 «εισιτήρια») πραγματοποιήθηκε χθες η «πρώτη» της Καλαμάτα ’80 για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η αρχή έγινε με τον καθιερωμένο αγιασμό στον προαύλιο χώρο του σταδίου της παραλίας, ενώ εκπρόσωποι της ομάδας, ανάμεσα στους οποίους και τα νέα μετεγγραφικά αστέρια, Ροντρίγκο Οκάμπο, Μαουρίτσιο Βιέτο Διονύσης Λυκουρέσης Γιάννης Μαντέκας, έκαναν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ. Το φετινό ρόστερ των «Λύκων», που είναι ένας συνδυασμός έμπειρων και νεαρών παικτών, συμπληρώνουν οι Γιώργος Κανελλόπουλος, Μηνάς Αραπάκης, Φέλιξ Μπλάουελ, Κώστας Δαλακούρας, Στέφανος Ξεροβάσιλας, Αργύρης Μπεζάτης, Γρηγόρης Σκαρτσίλης, Νίκος Χριστόφας, Νίκος Μπιρμπίλης, Βαγγέλης Ντάκουρης, Φώτης Στάμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά των φετινών φιλικών θα ξεκινήσει με το τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, στο οποίο θα λάβουν μέρος και αυτή τη φορά ομάδες της Volleyleague, και ειδικότερα Παναθηναϊκός, Μίλωνας και Αριστοτέλης Σκύδρας.
Χ.Ε.