Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου η Αντιγόνη Ντρισπιώτη

Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου η Αντιγόνη Ντρισπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατέκτησε πριν μερικές μέρες το χρυσό μετάλλιο στα 35χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Μόναχο πέρα από αθλήτρια είναι και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ο πρύτανης και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου μέσω ανακοίνωσης συγχαίρουν την Αντιγόνη Ντρισπιώτη και τις εύχονται να εκπληρώσει όλα τα αθλητικά και ακαδημαϊκά της όνειρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:
O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιος Κατσής, και οι Καθηγητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, συγχαίρουν την φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Οργάνωση & Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για Άτομα με Αναπηρία», αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδας και νικήτρια του δρόμου των 35 χιλιομέτρων στο Βάδην, Αντιγόνη Ντρισπιώτη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Η Αντιγόνη, παράδειγμα ήθους και εργατικότητας, κάτω από αντίξοες για την ίδια συνθήκες, απέδειξε πως η προσήλωση στο στόχο, η επιμονή και η σκληρή δουλειά, είναι τα συστατικά της επιτυχίας σε κάθε ατομική και ομαδική προσπάθεια.

Της ευχόμαστε ολόψυχα να εκπληρώσει όλα τα αθλητικά και ακαδημαϊκά της όνειρα.

Είμαστε σίγουροι πως με την ολοκλήρωση των σπουδών της, θα σταθεί και πάλι με αποφασιστικότητα δίπλα στα άτομα με αναπηρία που διεκδικούν την κοινωνική ενσωμάτωση και την προσωπική ευτυχία μέσα από την συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες.