Πέθανε ο Δημήτρης Τσιρώνης

Πέθανε ο Δημήτρης Τσιρώνης

Πέθανε σε ηλικία μόλις 62 ετών ο πρώην βουλευτής Άρτας, Δημήτρης Τσιρώνης. 

Ο Δημήτρης Τσιρώνης γεννήθηκε στην Άρτα το 1960, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Επιτέλεσε χρέη Διευθυντού της Γραμματείας του Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και Σύμβουλος Υπουργού Παιδείας. Επιτέλεσε χρέη Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίας (2001). Έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ την περίοδο 2007 -2009 διετέλεσε βουλευτής Άρτας. 

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά τον Δημήτρη Τσιρώνη, η απώλεια του οποίου αφήνει ένα μεγάλο κενό στη Δημοκρατική Παράταξη» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

«Ο εκλιπών διετέλεσε βουλευτής Άρτας την περίοδο 2007-2009 και υπηρέτησε άοκνα το δημόσιο βίο ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής. Βρέθηκε στην πρωτοπορία των αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη και η πολιτική του διαδρομή αποτελεί φάρο ήθους και εντιμότητας» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. 

naftemporiki.gr