Ξεκίνησε η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλαμάτας για την Pre League βόλεϊ γυναικών

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλαμάτας για την Pre League βόλεϊ γυναικών

Υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Μυτσκίδη και του νέου του συνεργάτη, Χρήστου Δημητρακόπουλου και παρούσα πάντα την υπεύθυνη του τμήματος Βίκυ Καραμπάτσου ξεκίνησε χθες το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Οι «μελανόλευκες» που έκαναν πέρυσι μεγάλες υπερβάσεις φτάνοντας μια ανάσα από την άνοδο στην Α1, θα συμμετάσχει για μια ακόμη φορά στην Pre League βόλεϊ των γυναικών, έχοντας φέτος πιο δύσκολη αποστολή, καθώς το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν ενιαίο όμιλο, με πολύ δυνατούς αντιπάλους, που σε πολλές περιπτώσεις έχουν ενισχυθεί από παίκτριες της Volley League (συμμετέχουν έξι σωματεία από την Αθήνα, πέντε από τη Θεσσαλονίκη και δύο από την Πελοπόννησο).

Το ρόστερ του Απόλλωνα είναι σε μεγάλο βαθμό διαφοροποιημένο σε σχέση με πέρυσι, αλλά «με όρεξη και δουλειά», όπως επισημαίνει ο έμπειρος προπονητής κ. Μυτσκίδης, η καλαματιανή ομάδα θα διεκδικήσει και φέτος μια ισχυρή παρουσία στην κατηγορία. Τα πρώτα φιλικά προγραμματίζονται για τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρώτο επίσημο σερβίς έχει οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου.

Κατά την πρώτη χθεσινή προπόνηση έδωσαν το «παρών» οι εξής παίκτριες: Ειρήνη Τσομπανίδου, Λίνα Αποστολοπούλου, Άννα Μαυροειδή, Νίκη Κόλλια, Νίκη και Ειρήνη Γιόλλα, Ξένια Ξάνθη, Σταυριάννα Σερελέα και Αγγελική Μασουρίδη. Σε λίγες μέρες θα ενσωματωθεί με την καλαματιανή ομάδα η Ανάι Τόσι από την Αργεντινή, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση να συνεχίσει με τη μελανόλευκη φανέλα, μια ακόμη ξένη παίκτρια, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, με το ρόστερ να κλείνει με 1-2 τελευταίες προσθήκες το επόμενο διάστημα.