Αλλαγή ημερομηνίας στο «Σεμινάριο Υποκριτικής & Μάρκετινγκ του Ηθοποιού»

Αλλαγή ημερομηνίας στο «Σεμινάριο  Υποκριτικής & Μάρκετινγκ του Ηθοποιού»

Ύστερα από προτροπή αρκετών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το «Σεμινάριο Υποκριτικής και Μάρκετινγκ του Ηθοποιού» με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί, εξ ολοκλήρου, σε μία ημέρα αντί δύο που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Με τα νέα δεδομένα, το σεμινάριο θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο, 1η Οκτωβρίου, στην έδρα της Καλλίεργον, στην περιοχή “Γονάτσα” Νεοχωρίου Δυτικής Μάνης. Θα είναι συμπυκνωμένο κατά μία ώρα. Όμως, θα περιλαμβάνει όλα τα επιμέρους θέματα και τις ενότητες, έτσι όπως είχαν ανακοινωθεί στο αρχικό πρόγραμμα. Κατά συνέπεια, και το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου θα είναι, αναλόγως, χαμηλότερο.

«Ενημερωθείτε για τις νέες αλλαγές και αρπάξτε την ευκαιρία για το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και χρήσιμο αυτό σεμινάριο. Απομένουν ελάχιστες ακόμη θέσεις. Για το λόγο αυτό κάντε την κράτησή σας άμεσα.

Περισσότερα για τον τρόπο κράτησης της θέσης, το αναλυτικό πρόγραμμα κ.λπ. θα βρείτε στην ενότητα της ιστοσελίδας:

https://el.kalliergon.com/seminars» όπως σημειώνεται σχετικά.

Η δε Καλλίεργον θα διαθέσει όλο το καθαρό ποσό που της αναλογεί, ως προς το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», με αφορμή τη διοργάνωση του αγώνα “Race for Cure” στον ποδηλατόδρομο Άγιος Νικόλαος – Στούπα της Δυτικής Μάνης.