Ατύχημα στο Allou Fun Park: Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο από τους τραυματίες

Ατύχημα στο Allou Fun Park: Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο από τους τραυματίες

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται τελικά οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες μετά το ατύχημα με τρενάκι που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Allou Fun Park στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένας 24χρονος έχει υποστεί ρήξη σπλήνας, ενώ μία κοπέλα 21 ετών έχει διασωληνωθεί με σοβαρές κακώσεις στον θώρακα.

Επίσης μία 22χρονη νοσηλεύεται με διάσειση, ενώ ένας έλαβε χθες βράδυ τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Το ατύχημα συνέβη όταν το τρενάκι νερού, στις εγκαταστάσεις των μεγάλων παιχνιδιών, δεν έκοψε την ταχύτητά του, εκσφενδονίζοντας το βαγόνι με τους τέσσερις επισκέπτες πάνω σε θάμνους.

Συγκεκριμένα το εν λόγω τρενάκι αποτελείται από ξεχωριστά βαγόνια χωρητικότητας έως τεσσάρων ατόμων. Το τρενάκι κινείται πάνω σε ράγες, οι οποίες φτάνουν σε ύψος τα 15μέτρα. Στη συνέχεια το τρενάκι πέφτει απότομα πάνω στο νερό όπου και φρενάρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, η στάθμη του νερού δεν ήταν στα όρια που προβλεπόταν και το βαγόνι των τεσσάρων νεαρών βγήκε από τις ράγες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα νέα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν υπάρχει ζώνη ασφαλείας καθώς θεωρείται ένα από τα πιο ακίνδυνα στο χώρο του Allou Fun Park.

Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου και νοσηλεύονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως οι πελάτες του πάρκου κάλεσαν την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο χώρο και ερεύνησε το περιστατικό του ατυχήματος προχωρόντας μάλιστα σε δύο προσαγωγές αυτή του υπεύθυνου βάρδιας του πάρκου αλλά και του νόμιμου εκπροσώπου.

protothema.gr