Εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων

Εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων, ενώ η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει από τις 4 Οκτωβρίου. Σχετικά αναφέρεται: «Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων και η Φιλαρμονική της πόλης μας εύχονται σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα και επιτυχίες. H Φιλαρμονική μας θα είναι ανοιχτή τα απογεύματα καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7.00 μ.μ έως τις 9.00 μ.μ για εγγραφές νέων παιδιών. Έ

ναρξη μαθημάτων θεωρίας και οργάνων από Τρίτη  4/10. Οι νέες εγγραφές αφορούν παιδιά της Γ’ Δημοτικού και άνω και θα είναι μεγάλη μας χαρά να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας για να γνωρίσετε και να εξερευνήσετε τον υπέροχο κόσμο της μουσικής. Αρχικώς θα καταρτιστούν τμήματα θεωρητικών μαθημάτων και στη συνέχεια τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξειδικευτούν σε κάποιο από τα παρακάτω όργανα: φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπόνι, τρομπέτα, κόρνο, μπάσο, ευφώνιο, άλτι κόρνο και κρουστά.

Ο αρχιμουσικός Σωτήρης Αλεξόπουλος θα είναι διαθέσιμος όλα τα απογεύματα της εβδομάδας στο κτήριο της Φιλαρμονικής για να συζητήσετε και να ενημερωθείτε σχετικά με την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της μπάντας. Παρακαλούμε, όσοι επιθυμούν, να εγγραφούν εγκαίρως, για να καταρτιστούν τμήματα και να γίνει σύντομα η έναρξη των μαθημάτων. Τηλ. επικοινωνίας: 27630 23170 – 6951668373».

Του Ηλία Γιαννόπουλου