Γεώργιος Σπυρόπουλος: 120 μέτρα αδιαφορίας!

Γεώργιος Σπυρόπουλος: 120 μέτρα αδιαφορίας!

Την περιοχή της Καρυάς Πεταλιδίου επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γεώργιος Σπυρόπουλος, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για ανάδειξη παραλείψεων της παρούσας Δημοτικής Αρχής, με σκοπό την έγκαιρη επίλυση των προβλημάτων.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Με προορισμό το εκκλησάκι της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τη δυσκολία πρόσβασης σε αυτό. Λείπουν από το δημόσιο δρόμο 120 μέτρα ασφαλτόστρωσης (ή, έστω, σταθερής επικάλυψης τσιμέντου), ικανά να μετατρέψουν σε απροσπέλαστο έναν θρησκευτικό – τουριστικό προορισμό. Άραγε, οι ιθύνοντες δεν πέρασαν ποτέ από εκεί; Και αν κατάφεραν να φτάσουν, δεν πρόσεξαν και τις γεωλογικές καταστροφές (μετατόπιση εδάφους) που έχουν προκληθεί ακόμα και στον ιερό ναό και αδιαφόρησαν για την αποκατάστασή τους; Αυτή είναι η “στάση” τους απέναντι στα θρησκευτικά μνημεία του τόπου μας;

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια έλλειψη ασφάλτου καθιστά “άχρηστη” ακόμα και την ιδιωτική προσπάθεια για τουριστική ανάπτυξη στην εν λόγω περιοχή, αφού, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τουριστικών καταλυμάτων, Βασίλη Πέτσα, τα υπάρχοντα διαμερίσματα παραμένουν στα αζήτητα! “Δεν μπορούν να έρθουν άνθρωποι και να μείνουν εδώ”, αποκάλυψε ο κ. Πέτσας εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του, “αν δε διαθέτουν αυτοκίνητο τύπου 4 Χ 4! Το στουρνάρι που έχει τοποθετηθεί επανειλημμένες φορές παρασύρεται από τα νερά της βροχής και δεν αποτελεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Σκεπτόμενος, μάλιστα, πως ο χειμώνας πλησιάζει, φοβάμαι πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα. Αναρωτιέμαι αν ανήκω σε κάποια υποδεέστερη κατηγορία δημοτών, και πληρώνω το τίμημα, αφού παρά τις υποσχέσεις η πραγματικότητα δεν αλλάζει καιρό τώρα”.

Εμείς δε χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα.

Αναλογιζόμενοι το αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει θα περιμένουμε τη δραστηριοποίηση των αρμόδιων αρχών.

Είναι μια ακόμα ευκαιρία να αποδειχτεί αν μιλάμε σε ώτα ακουόντων ή αν απευθυνόμαστε σε ανθρώπους επιλεκτικά κωφεύοντες”.