Με Αξιοτόπουλο και Ροΐδη συναντήθηκε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαργαλιάνων

Με Αξιοτόπουλο και Ροΐδη  συναντήθηκε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαργαλιάνων

Με το διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχο Ηλία Αξιοτόπουλο, και τον υποδιευθυντή Δημήτριο Ροΐδη, συναντήθηκε στη Δ.Α. Μεσσηνίας ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαργαλιάνων, Βασίλης Αγγελόπουλος.

Σε δήλωση του κ. Αγγελόπουλου αναγράφεται: «Επισκέφτηκα στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας το διευθυντή κ. Αξιοτόπουλο και τον υποδιευθυντή κ. Ροΐδη. Κατά τη συνάντησή μας τους εξέφρασα την ανησυχία και τους προβληματισμούς της κοινωνίας των Γαργαλιάνων και της ευρύτερης περιοχής μας, καθώς και του Συμβουλίου μας για την υπάρχουσα έντονη φημολογία περί κατάργησης του αστυνομικού μας τμήματος, καθώς και για την υποστελέχωσή του.

Επίσης, τους ανέφερα την ύπαρξη αγωνίας και φόβου των κατοίκων για την εγκληματικότητα που υπάρχει στην περιοχή μας.

Αφού με άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή και κατανόηση, μου δήλωσαν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει θέμα κατάργησης του τμήματος Γαργαλιάνων. Μάλιστα, με διαβεβαίωσαν ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατόν για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματός μας. Τους ευχαριστώ για την εποικοδομητική συνεργασία μας, που έχει ως σκοπό την όσο τον δυνατόν καλύτερη  αστυνόμευση της περιοχής μας».

Του Ηλία Γιαννόπουλου