Mindspace: «Επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων στον αγρο-διατροφικό τομέα»

Mindspace: «Επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων στον αγρο-διατροφικό τομέα»

Ημερίδα επιχειρηματικότητας με θέμα «Επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων στον αγρο-διατροφικό τομέα» διοργανώνει το Mindspace, με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου»,  το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωί, στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Το θέμα της εκδήλωσης θα αφορά στην προώθηση και ενδυνάμωση του επιχειρείν και της νεανικής επιχειρηματικότητας σε φοιτητές και νέους μέσα από μία ημέρα εκπαίδευσης και πρακτικής εφαρμογής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να αντλήσουν γνώση μέσα από τους μέντορες καλεσμένους της εκδήλωσης, αλλά και να διαγωνιστούν σε πρακτικά επιχειρηματικά κομμάτια που θα τους δοθούν για να κερδίσουν δώρα. 

Κάποια από τα δώρα είναι δωρεάν συμμετοχές στο Mindspace University, στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έως και 10.000 ευρώ για την επιχειρηματική τους ιδέα, καθώς και δωρεάν συμμετοχή και μεταφορά στο πρόγραμμα «Developing Employability through Entrepreneurial methods» που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο από 24 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2022.

Το όραμα του Mindspace είναι να παρακινήσει τους νέους να αποκτήσουν επιχειρηματική σκέψη και να ξεκλειδώσει τις δυνατότητές τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Η εκδήλωση στην Καλαμάτα είναι μία από τις ευκαιρίες που ευελπιστεί να δράσει ως κίνητρο για την έναρξη και ανακάλυψη αυτού του τρόπου σκέψης σε φοιτητές της Μεσσηνίας. 

Όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στις δράσεις, μπορούν να εγγραφούν στο: http://www.mindspace.gr/signup.